Din Intuitiva Coach Jessica Norell

Du är lösningen, jag visar dig dit!
 klicka på videon så får vi "mötas".


 

Jag arbetar som Intuitivecoach. Det innefattar en blandning av Livscoaching, Medialvägledning, Mediumskap, och Bodyfacilitating/ Healing. Jag erbjuder kurser i personlig och medialutveckling. Jag skräddarsyr och leder färdiga workshops och föreläsningar om "the secret", och hur du får ett flow i ditt liv på ett logisk och konkret sätt. Min drivkraft och passion får jag genom att arbeta med dig på ett medvetandeplan än det kognitiva. Det är där jag har sett störst förändring och direkta resultat.

Jag fokuserar på att expandera medvetenhet i dig. Genom olika metoder att arbeta bort dina rädslor, motstånd och begränsningar, som är i vägen för att du ska lyckas i dina relationer, ditt arbete och andra värdefulla områden i ditt liv. Se mer om mitt arbetsätt under "mitt utbud"

 

 

Är du nyfiken på vad tidigare klienter tyckt om sin session/ behandling/ kurs så kan du kika in Kunders recensioner

MISSA INTE DETTA!

Titta gärna på Livesändningen då jag gästpoddade hos Oandrasidan med Dogge.
Själva podden kommer gå att lyssna på lite längre fram, tills dess kan ni se livesändningen på facebook genom att klicka HÄR

                                Nya datum kommer inom kort

SJÄLVUTVECKLINGSKURS

Se ditt inre kurs 
Vill du bli den förändring som krävs, för att få det liv du alltid drömt om? Läs mer HÄR för mer info

MEDIUMKURS

Vill du ha Vägledning
Genväg till mer info om vägledning klicka HÄR

Medium avanveradkurs 
Medium grundkurs
Vill du lära dig mer om dig själv och dina mediala förmågor?
Läs mer HÄR för mer info

WORKSHOP

Få allt du "önskar " på 2.5 timme
Många har uppfattat The secret som något du gör, steg för steg för att få allt det där du verkligen vill ha. The secret handlar om en enkel sak, att behandla dig kärleksfullt, att visa att du är värdefull, i dina handlingar mot dig själv. Det är där kruxet oftast ligger, det är så mycket enklare att vara allt det där mot andra. för att du ska kunna ändra ditt mönster går jag in och clearar upp de omedvetna motstånd och begrnsningar som ligger i vägen för att du ska kunna agera efter ditt värde.
Läs mer här