Här kan du skriva om din upplevelse

KUND REKOMMENDATION
Du som har varit på något av nedanstående är välkommen att dela din upplevelse här genom att lämna en kommentar. Skriv gärna vad du gått på och om du vill rekommendera det och varför?
Access Bars
Bodyprocess
Coaching
Medial Vägledning
Massage
Workshops
Kurser (ange kursnamn)

Klienters upplevelser

 • Emelie • 19 november 2020 20:30:26
  Jessica är helt fantastik! Efter min första coachning via telefon är jag så imponerad av allt hon kan och gav mig under en timmes tid! Hon satte fingret på känslor och annat i mitt inre som jag bär på och gav mig bra redskap för att utvecklas och komma ur låsningar i huvudet mm. Jag fick även väldigt intressanta läsningar om framtiden som ska bli spännande att följa upp! Jag rekommenderar Jessica enormt! Så fin, härlig och varm person! Stort tack!!
 • moa • 29 november 2018 13:02:05
  Jag ville hitta en blandning på ett medium och en coach som kunde hjälpa till med att både se in i framtiden och en låsning som jag har. Så jag googlade runt och hittade Jessica! Oj vad jag är glad att jag hittade henne! Så gullig och trevlig människa. som gjorde en jättebra läsning, kom med bra tips för låsningen samt en intressant läsning på framtiden. Jag kommer helt klart rekommendera Jessica till alla som vill går till en medium/"spåkvinna". Om du är intressera av att gå till Jessica så gör det! SÅÅ värt! Vi se igen!
 • Kristina Andersson • 25 augusti 2017 13:07:05
  Jag har varit hos Jessica vid ett par tillfällen. Första gången hade jag väldigt ont i mitt högra ben så att jag inte kunde stödja på det , fick två bodyprocces behandlingar i höstas.och sedan dess har jag inte haft ont i benet alls . I torsdags den 17 augusti fick jag behandling igen för min onda häl och har haft ont i.den sedan dess. Kan verkligen rekommendera Jessica och bodyprocces
 • Kajsa • 4 april 2017 06:55:00
  Jag gick en helgkurs Se ditt inre och älska det du ser.
  Kursen och övningarna har ändrat mina tankar till positivitet, möjligheter och framförallt kärleksfulla tankar till mig själv. Jessica gav mig redskap och nytt förhållningssätt till positiva relationer och vad som är sant för mig.
  Kursen har ändrat mitt liv. Tack Jessica!!!
 • Percy • 19 december 2016 08:57:18
  Va på se ditt inre kursen.
  Hade innan kursen ett liv med många dåliga val som gjorde att jag såg ner på mig själv och gjorde allt för att inte lyckas och må bra i livet. Tog avstånd från människor i mitt liv som faktiskt tycker om mig för att jag skämdes över vad ja hade tillåtit mig att bli. Fick ett otroligt fint wakeup call under helgen där jag verkligen fick servera för mig själv vad jag har gjort mot mig och i och med det även utsatt andra för.
  Med otroligt fin vägledning av Jessica så är jag nu på rätt spår igen för att inte vara den personen som gör detta mot sig själv. Har nu tagit tag i mitt liv och fokuserar på det som är viktigt nämligen mig!
  Kan varmt rekommendera den här kursen för alla oavsett situation eller plats i livet.
 • Mona • 31 oktober 2016 22:32:35
  Otroligt tacksam att fått träffa Jessica! Jag hade fastnat i ett levnadssätt som jag trodde va bäst för mig och insåg att jag levde ut efter andra. Jag har fått vägledning till ett inre bättre jag! Rekommenderar alla att träffa Jessica när de kört fast i livet o behöver vägledning
 • monika • 26 oktober 2016 08:35:04
  Med hjälp av Jessicas raka, realistiska och handfasta vägledning har jag fått livslusten tillbaka!Jag hade en lång period av sjukhusbesök bakom mig, där resultatet var en kropp proppad med antibiotika och på väg att även bli fylld med antidepressiva. Det kändes som om livet och världen runt omkring mig fortsatte precis som vanligt men att jag var inte en del av den. Jag hade blivit en passiv åskådare till mitt eget liv. I ren hopplöshet, utmattning och nedstämdhet blev jag rekommenderad att ta kontakt med Jessica. Och plötsligt vänder det! Hon ger konkreta verktyg till hur jag ska vända denna nedåtgående spiral samt hur jag ska förändra mitt förhållningssätt till mina val i livet och hur jag väljer att leva mitt liv. Tack vare Jessica valde jag att inte äta antidepressiva och att ta makten över mitt eget liv! Utan henne vågar jag inte ens tänka på hur det hade kunnat gå...så om du sitter med självmordstankar, ångest, nedstämdhet och känslor av hopplöshet tro inte att det är kört. Ta kontakt med Jessica! Lita på att den vägledning, och de rekommendationer hon ger dig, leder till förändring/förbättring! Det garanterar jag!
 • Elena • 22 september 2016 16:26:57
  I "received" a harmonious and balanced soul by meeting Jessica. Thank you and I am grateful, Jessica, that made possible this great meditative journey. Thank you and I am grateful for the beautiful evolution.
 • Inger Edström • 29 augusti 2016 09:25:06
  I helgen hade jag förmånen att få vara på kurs hos Jessica Norell. Kursen "Se ditt Inre och Älska det du ser" gav mig många nya insikter om mig själv och verktyg att använda. Kursen innehöll både skratt och tårar. Jag känner mig idag mycket lättare, befriad från tankar som förr gjorde mig tung. Jessica är en mycket bra kursledare, uppmärksam, ödmjuk och som inte lät mig "smita undan" med mina vanliga försvar och det gjorde det möjligt att släppa och få insikter. Är tacksam för helgen och de andra fina kursdeltagarna som jag träffade och deras stöd och bidrag. Flingan
 • Mia • 26 augusti 2016 09:32:32
  Måste bara får skryta över min dotter Jessica Norell. Hon behandlade mig i går för min kraftfulla artros i höften i går kväll. Va knappt rörlig innan. Kunde knappt ta mig upp för trappan från hissen.
  Efter bihandlingen var jag mer rörlig. Så idag kan jag gå. Kunde gå upp från trappa från hissen vilket jag knappt kunde innan behandlingen.
  Så stolt och tacksam för dina kunskaper och har denna möjlighet.
  Slutar aldrig förvånas av min Älskling Jessica Norell kunskaper och din förmåga du har.
  Rekomenderar henne verkligen.
  Älskar dig <3

      Testimonials

       Vägledning

Soraya Nyhetsankare på Tv4
Jag berättade för Soraya att mannen hon skulle träffa hade utländskt utseende, skulle va äldre och ha barn. Han skulle få henne att känna sig älskad som ingen annan tidigare gjort.  Jag sa att hon kommer att gifta sig med honom. .

Se ditt inre kursen

Bonnie va inte så förtjust i att gå i grupp, och fick en helt annan upplevelse. Lyssna på Bonnies upplevelse

Calle och Ellie gick tillsammans några veckor innan dom skulle gifta sig.

Peter och Cleo gick självutvecklingskursen tillsammans, se vad det gjorde för dom.

Lyssna på Linn när hon berättar om hur verktygen påverkar hennes vardag

Mediumkurs

Lyssna på tidigare TV4 profilen Per Nyberg när han berättar hur hans upplevelse att gå mediumkursen va. Du kommer även se en mor och dotters upplevelse av kursen.