Access Bars

Access Bars är det perfekta valet om du har mycket tankar i huvudet som bara surrar och ältar och skapar oreda inom dig. Många med bokstavskombinationer som adhd, add eller asperger och de utan, har förklarat att det blir så tyst i huvudet och känner en lätthet inom sig. För bars påverkar hjärnans nervsystem på ett fantastiskt sätt. Du kan se mer om hur den påverkar hjärnan längst ner i klippet. Bars rensar ut hjärnan från oro, negativa känslor och passar utmärkt inför ett prov eller föreläsning som känns uppstressande. 


Har du en del föreställningar om saker och ting som skapar begränsningar? Kanske du känner igen tankarna som kommer hittar fler hinder, när du får en möjlighet till förändring?

 

Låt oss säga att du aldrig ber om hjälp för att dina föreställningar om att ta emot hjälp är obekvämt för att du inte vill störa eller känna dig skyldig och inte kunna ge tillbaka. Då begränsar du dig, och omedvetet signalerar du ut att du inte behöver någon och när någon vill bidra till dig så tar det emot. Du missar möjligheterna att upptäcka vad som kan få ta plats i ditt liv med att faktiskt ta emot hjälp.

  

Har du negativa föreställningar om din kropp, sexualitet, begränsade tankar kring pengar, din kreativitet, kontrollbehov, angåedne ditt åldrande? Vill du ändra ditt tänk angående hopp och drömmar, och istället känna kapaciteten att förverkligadet du vill ha. Bars ger dig tillgång till allt det där och ändrar även din inställning till att ha allt på ett visst sätt och skapa mer lätthet till sorg och känna glädje. Att öppna upp för att ta emot läkning, våga kommunicera dina behov och skapa mer tid och utrymme för dig. Bars ger dig även möjligheten att kunna ta emot och kunna utrycka tacksamhet och vänlighet och finna lugn och ro inom dig. 

 

Allt som du tror är mindre möjligt begränsar dig! Genom att gå in och ändra detta skapar du utrymme för att börja se möjligheterna i allt och kan börja leva här och nu.

En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppa taget om allt det som hindrar dig från att ta emot det ovanstående. Det du känner efter behandlingen är tystnaden i huvudet och lugnet som infinner sig och en klarhet och acceptans, som också därför gör att denna behndling har en väldigt bra effekt på de med bokstavskombinationer, barn och utbrändhet.

Min rekommendation!

Kombinera access bars med coaching/vägledning eller andra sessioner, det ger ett ultimat resultat. Access bars och coaching paketet tar 90 min och kostar 1500kr.

LÄS MER OM BEHANDLINGEN HÄR!

Se vad som händer med hjärnan när du får bars

PRISLISTA
Första tillfället tar ca. 70 min och kostar 1000kr 

Paketlösning 
Tre 60 min behandlingar kostar 2500 kr
Du kan lägga till timmar/tillfällen för 800 kr styck och själv välja antal timmar på ett paket. Minimum är 3 timmar. 

 

Rekommendation

Access Bars och vägledning/coaching 90 min session.

Vi börjar med att titta på de saker som är i vägen och begränsar dig från att vara där du vill vara. Jag gör olika clearings verbalt och avslutar med bars som är en clearing fysiskt. Det är den ultimatimata kombinationen, då den öppnar upp för att kunna göra den förändring som krävs.

Investerin:g 1800kr

William som provat Access bars säger:

 

" Måste bara nämna nåt ord om bars: Snacka om att de gör nytta! De går verkligen under ytan och jobbar med det undermedvetna. Saker lyfts långsamt fram i ljuset och ser jag tillbaka så har de förändrat mitt liv mycket mer än jag kunnat ana. Jag har blivit mycket mer medveten och avslappnad till det som händer och till livet. Det blir mer och mer "klackspark" och mindre och mindre "kämpa". Hämningar och begränsningar suddas ut och börjar försvinna. Jag har ingen aning om hur det kan fungera, men det viktiga är att det gör det!"
Vad får jag för paketpris på de resterande bars:en, dvs 20-3=17 st i ett paket om jag slår till på det? När har du tid att köra en behandling nästa gång?

Boka en tid idag

KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.