Bodyprocess och Healing

Jag var 10 år när jag började uppfatta att jag kunde förändra smärta på mina nära och käras kroppar. Jag bara visste vart jag skulle lägga mina händer och fick en inre vägledning om hur jag skulle använda dom och vart. Där startade mitt intresse för healing. Jag utvecklade min egen teknik och kalla den för Intuitiv healing. Därefter har jag hållt kurser i det (se mer under kurser). Idag använder jag mig av en specifik behandlingsform när den är mer aktuell för individens problemområde. Utbildningen är amerikansk och utförs av Access Cosciousness, och heter bodyprocess. Läs mer nedan om bodyprocess. 

Bodyprocess

 VAD ÄR BODY PROCESS?

Body process är ett sätt att processa kroppen med energiarbete som går ner på cell och molekylnivåer. För dig som har något besvär med din kropp,  kroppsskador från sportaktivitet, eller olycka.  Bokstavskombinationer, som diagnos Adhd, Add, autism, mm. behandlingarna en lugnande effekt. Har du  tarmproblem, IBS, chrons sjukdom? Jag behandlar det som är i obalans i din kropp, cellförändringar, utmattning,  reumatism, och som vanliga knäproblem eller nervsystem störningar. Processer för autoimuna sjukdomar, orsakade besvär som är kopplat till Imunförsvaret, organ, eller känslomässiga och mentala blockeringar.
 

Kanske har du varit med om en operation nyligen, eller en gammal som ligger och spökar i cellminnet och hindrar dig från att komma vidare?

Du kanske har dömt din kropp för hur den ser ut? Köpt en massa sanningar som inte är dina och därmed lagrat det i din kropp?, som gör att den inte samarbetar med dig längre?

Du kanske har en distans mellan dig och kroppen? Vilket ger olika symptom, som allergi, smärtor, blir ofta sjuk, minskad sexlust, minskad levnadsglädje mm.


Har du en händelse I ditt liv som du åter kopplar till hela tiden som fått dig att fastna i det gamla? Det är också en blockering som begränsar dig från att gå vidare, som en bodyprocess kan va otroligt effektiv för.

Har du något inuti eller utanpå din kropp som inte bör vara där, så finns processer för det också. En av dom vanligaste processer som utför kallas MTVSS, läs mer om den här!
Läs även andras berättelser på Bodyprocess recensioner

JAG ÄR INGEN LÄKARE!

Jag utger mig inte för att garantera att kunna ta bort symptomen, men kan definitivt förbättra din relation till din kropp, och uplevelserna med dina symptomer, så att det blir lättare att leva med dom. Du kommer att uppleva mer lätthet och medvetenhet med din kropp, vilket oftast leder till hälsosammare val, och klarhet om dig själv.


Dessa processer går att behandla på djur som också lider av någon diagnos eller har fysiska hinder.

 

Specifika områden/inriktningar jag arbetat med hittills är:
Hepatit C
Fibromyalgi
Reumatism
Tarmsjukdommar
Cellförändringar i underlivet
Cebral Pares
Utmattning
Immunförsvar sjukdommar
Gallsten
Tinnitus
Dålig syn
Hund med ålderssymptom
Alopecia- Hud och hår sjukdom ( har behandlat både människa och hund)
Kol - Område Lungorna
Skadat ledband
Cellminnen i underlivet(spöksmärtor)
Problemområden som Bäckenen, Nacke och huvudvärk.
Cancer, Jag behandlar det som kan uppstå under tiden man får kemoterapi; eller har fått beskedet. Jag uppmärksammar att jag INTE botar cancer, utan behandlar den
psykiska, känslomässiga och fysiska smärtan som kan uppstå.

 

Screenshot_20180925-010521_Instagram Screenshot_20180925-010521_Instagram

Hur går det till?


Du kommer att ligga på en skön brits och många somnar under tiden, så du kan se det som en stund för att vila. Beroende på problem kan det ta från 60-90 min och jag kollar av med din kropp vilken behandling du behöver om du inte redan kommer för ett specifikt problem.

 

Priser

Ett tillfälle
65min 1000kr
90 min 1800kr
Per tillfälle utan paket 60 min 950 kr
Paketlösning
3 tim 2500kr
Varje extra timme till paketet kostar 800kr styck. 

Du kan själv välja hur du vill använda dina timmar i paketet
60 min och 90 min, 2 tim i ett paket.

Boka nu!

KONTAKT
0739-61 82 92


Eller anmäl dig via formuläret.

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.