Recensioner

Skadat ledband

Body Process Mtvss. Micke 32 år behandlades  för skadat ledband 2 behandlings tillfällen totalt 2.5 timme.

Var igår hos Jessica Norell ( 3 maj) och fick en kroppsprocess för mitt knä efter det jag hade fått en ordentlig spark så att ledbandet i knät nästan gått av och knät var svullet som en fotboll, under behandlingen kunde jag känna hur smärtan stegrade och en het värme från händerna. Idag en dag efter så kan jag nästan gå utan kryckor och svullnaden har lagt sig nästan helt.. :)) Alla som sysslar med idrott/kampsport eller liknande och får skador rekommenderar jag att behandlas av henne.. :)) Det är som ett mirakel!!!.

ÅTERKOPPLING
21 maj, 18 dagar senare : Nu är mitt ben helt återställd mycket tack vare din process som jag fick!! Hade ju en exakt lika dan skada för inte länge sedan då ledbandet så gott som gått av och blev ordinerad att gå med stödskena i 6 veckor. Men du gjorde mirakel som jag inte trodde på att det fungerade så nu utmanar jag dig att springa 1mil med mig ! Tack Jessica!!!!

Cellförändringar i Underlivet

Mia 52 år Behandlad för Cellförändring med bodyprocess: Cellmemory

Cellförändring Förra våren va jag på kontroll hos gyn för att ta cellprov. Dom ringde efter en månad och tala om att jag hade cell förändring. Innan jag gick på åter besöket så behandlade Jessica mig 2 dagar innan nya provet skulle göras. Själva behandlingen var väldigt rofull och skön. Kändes som jag vart ren på något konstigt sätt. Reaktionen var att det ömmade och pirrade lite.

ÅTERBESÖKET Jag gick dit och dom kollade upp mig med någon slags färgpensling som då visade att det inte va någon cellförändring. Läkaren frågade sköterskan angående mitt förra provsvar för att förvissa sig om att det va cellförändring förra läkarbesöket. Dom tyckte det va konstigt att det inte fanns något nu. Dom tog nytt prov som skulle tala om det fanns något men det provsvaret visade inga tecken på cellförändringar. Det va helt otroligt för mig.

Sara 25 år Behandlad för Cell förändringar, bodyprocess: Cellmemory

Gick hos Jessica på healing efter att jag fått veta att jag hade allvarliga cellförändringar på min livmoder. Läkarna bokade in mig på den första operationstiden som fanns ledig. Jag hann ändå gå till Jessica fem gånger innan det var dags för operationen. Efter operation fortsatte jag att gå på healing hos Jessica 1-2 ggr / vecka. När jag åkte tillbaka på kontroll höll min doktor på att svimma. Hon kollade i alla journaler och frågade efter mitt personnummer flera gånger. Jag frågade varför hon var så förvirrad. Svaret jag fick var: - Alltså jag kan inte förstå. Vi gjorde en ganska stor operation men jag kan inte se någonstans på dig att det finns några ärr. Det finns inte ett spår av varken cellförändringar eller operation. Jag har aldrig sett något liknande förut! TACK Jessica. Din healing gjorde verkligen underverk! Idag är jag helt fri från cellförändringar!

Kronisk Trötthetssyndrom

Susanne 48 år diagnosKronisk trötthetssyndrom/Mitokondriellsjukdom. Bodyprocess:Mtvss 

Fick diagnosen för 4 år sedan som innebär: stora sömnbesvär, onormal orkeslöshet, muskelvärk, minnessvikt och koncentrationssvårigheter. Har efter det gått på olika behandlingar utan större framgång. När jag kom till Jessica i våras hade jag mycket värk och svårt att gå längre sträckor.

Vilka resultat har du fått avbehandlingarna?
Nu efter 5 behandlingar med bodyprocess så har jag mindre värk och kan gå långpromenader! En otrolig känsla för mig att kunna gå långpromenader då jag har varit en väldigt aktiv människa innan jag fick min sjukdom. Fortsätter med behandling hos Jessica.....

från klienter

Kol i lungorna

Bodyprocess: Mtvss Mia 52 år behandlades mot kol.

Va hos läkaren efter en jobbig och obehaglig hosta. Hon skickade mig vidare till sköterskan för att göra spirometri test. Dar det visade sig att jag hade inte full kapacitet på lungorna. På återbesöket hos min läkare så fick jag diagnosen KOL i första stadiet. Jag slutade röka den 6 september 2011. Varit rökfri sen dess. Jessica behandlade mig när jag fick beskedet 2 gånger med Bodyprocess för immunförsvar och lungorna. Upplevelsen av behandlingen var rofull och det kändes som det vidgade sig i luftrören vi båda tillfällena.

 

ÅTERBESÖKET Mia 52 år Kol
Va på nytt test efter 6 månader hos sköterskan. Hon sa att det hade gott tillbaka mer än vanligt än va det brukar göra för en som slutat röka. Hon sa provet va bättre än bra. Va nu i april hos min läkare som va så glad och talade om att jag INTE har KOL längre utan funderade på om det hade varit en underliggande astma? Hon va lite förvånad att det gott så pass mycket tillbaka. Jag har en lungkapacitet som är vanligt för en äldre person. Fick nu astma medicin för att se om det har något samband. Diagnosen KOL har jag inte längre. Helt otroligt! 

Problem med Bäckenet

Jasmine 29 år Bodyprocess: Mtvss och Cellmemory

När jag gick till Jessica för en sittning så såg hon tidigt att min kropp behövde behandlas med en bodyprocess. Hon gick direkt på de punkter jag haft mest problem med utan att jag ens hann avslöja dom. Bäcken, nacke och mage. Jag kunde känna hur det blev glödhett under hennes händer och det kändes som kolsyra under huden. Energierna flödade verkligen och istället för att somna så som jag gör på 5 röda vid liggande läge så blev jag bara klarare och piggare och ville snart inte ens ligga still. Behandlingen tog Ca. 25 min.

Processen gjorde att jag sov rastlöst den natten men jag reagera direkt på morgonen efter att jag för första gången på mkt länge kunde ställa mig upp utan att grimasera över värkande och stelt bäcken/ ländrygg. Efter en 9 timmars arbetsdag konstaterade jag att jag fortfarande inte hade ont efter ha suttit så länge. Att gå till kassan efter en nagelkund kunde va mkt smärtsamt efter några timmars arbete och nu kan jag göra det utan problem. Jag går nästintill problemfritt på promenaderna med hunden och min spänningshuvudvärk är det stor förbättring på. Nu sover jag som en kung. Fantastiskt! Jag ser verkligen fram emot nästa behandling!

Ulcerös Kolit

Patryk Trautman 33år Svår variant av ulcerös kolit
Jessica behandlar mig för mina tarmbesvär. Jag har en svår variant av ulcerös kolit. Jag har gått 6st behandlingar 2012. Behandlingarna har känts bra att ta emot. Jag har känt stark värme, ett lugn, mer energi. Under denna behandlings tid åkte jag in akut och läkarna såg att där var en varböld strax innan för stomin. Den fick jag antibiotika för. Sen såg de att en del av min tarm var fastvuxen i U-form mot bukväggen. Doktorerna bestämde sig då för en operation som genomfördes 28mars. De fick flytta stomin från höger till vänster sida. De visade sig även att det fanns förträngning vid stomiöppningen som gjorde att tarmen vidgades från 2cm till 8cm. Därav mina besvär. Efter operationen låg jag kvar på sjukhuset 9 nätter. Har haft mycket smärtor och lite energi. Nu är det bättre.

Du fick verkligen jobba i uppförsbacke. Även om jag kände mig bättre efter det jag har varit hos dig kunde du omöjligt fixa dessa saker. Däremot behöver jag ladda upp med energi nu. Ser ut som levande död. Har tappat totalt 13kg sen i januari. Pga av mitt tillstånd Vilka resultat har du fått av behandlingarna? Behandlingarna har hjälp mig att klara av mina svåra komplikationer jag haft i början av detta år. Jag har fått mer energi för att stå ut med mina smärtor. Jag är fortfarande under behandling hos Jessica. Efter operationen 28mars vill jag få mer energi för att återhämta mitt så fort som möjlig.

Inflammation i Sköldkörteln

Hampus 24 år Symptom Inflammation i Slemkörteln.
Bodyprocess: Mtvss tid: 20 min.

Jag fick behandling för min hals för min slem körtel hade fått en svullnad och jag hade svårt att andas. Mina läkare gav mig penicillin som jag skulle äta, jag träffa dig efter att ha ätit penicillin i tre dagar. När du väl gjorde behandlingen på, så kändes det som en strålning ner i bröstkorgen och dagen efter kändes allt som vanligt och jag kunde gå tillbacka till min träning, Tack. Vad mer är möjligt?

Vilka resultat har du fått av behandlingarna?
Behandlingarna har hjälp mig att klara av mina svåra komplikationer jag haft i början av detta år. Jag har fått mer energi för att stå ut med mina smärtor. Jag är fortfarande under behandling hos Jessica. Efter operationen 28mars vill jag få mer energi för att återhämta mitt så fort som möjlig.

Yrsel Inflamation på balansnerv

Iluna 28 år Symptom inflammation på balansnerven
Bodyprocess: Mtvss och intuitive healing
Efter flera dagar med så svår yrsel att jag var tvungen att sjukskriva mig så bokade jag tid hos min husläkare. Han undersökte mig och konstaterade jag hag hade något som kallas Vestibularisneuronit, inflammation på balansnerven, (Sjukdomen ger en snurrande yrsel under en längre tid, och det är vanligt att man också blir illamående. Hörseln påverkas inte. Besvären kommer relativt plötsligt och kan vara kraftiga i några dagar. Efter ungefär en månad brukar besvären börja försvinna, men trötthet och ostadighet kan sitta i länge. Ibland kan man ha kvar yrseln i flera år). Läkaren sa att det inte fanns något man kan göra åt tillståndet utan det brukar gå över efter 3-6 veckor.

Dagen efter jag var hos läkaren hade jag tid hos Jessica för access bars, trotts att jag hade svårt att gå och upplevde det hela mycket obehagligt så tog jag mig till hennes mottagning. Efter att jag förklarat mitt tillstånd så bestämde vi att vi skulle fokusera på att ta bort yrseln under de första 30 min och därefter köra 30min access bars. Jag kände inte någon direkt skillnad efteråt, åkte hem igen och la mig på soffan med ett snurrande huvud. När jag vaknade dagen efter kände jag en klar förbättring. Jag var inte längre i en snurrande karusell utan jag kunde fokusera på saker med blicken utan att må illa. Efter ytterligare två dagar var jag helt symtomfri! Jag kände inte av någon yrsel alls trotts att läkaren sagt att jag kommer att ha detta i minst 3 veckor. Jessicas behandling mot yrseln hjälpte verkligen och skonade mig från att behöva sjukskriva mig i flera veckor