Företags Vägledning

Vill du veta var du befinner dig just nu och vad som väntar i ditt företag?

 

Jag hjälper dig att expandera och generera mer till ditt företag med min intuitiva förmåga att se vad som väntar.

Jag vägleder dig och ditt företag med det jag ser väntar längre fram. På så vis kan jag vägleda dig i beslut som ska tas, där osäkerhet råder. Jag får en inblick om vad som skapas om du väljer en viss inriktning och kan enkelt avråda eller bekräfta det. Jag får information om andra alternativ eller förslag om det som du är i nu inte är genererande eller expanderande för företaget. Utifrån detta coachar jag dig så att kombinationen blir ultimat!

 

Viktigt!
Du får inte veta något som kan skada din livsprocess, och sådant du inte kan påverka. Du kan läsa mer om min medialitet under media, och Mediumskap.

Boka via formuläret eller ring på:
0739-618292

Prisinfo

Vägledning för dig och ditt företag sker vid ett tillfälle och kan beställas igen efter att förändring har skett eller vad som komma skall har dykt upp. Risken finns annars att du får samma information igen.

1200kr exkl. moms

Boka här!

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.