Vägledning i grupp

Vägledning i grupp (Du bokar som grupp)
Skillnaden här är att du får vägledning och framtidsperspektiv från "kontaktkälla" och inte en anhörig. Jag fokuserar på om hur du kan ta dig vidare eller vad du behöver förändra för att komma närmare ditt mål. Jag levererar en kortare framtidsprognos som kan motivera dig och lugna dig i nu läget. Detta är precis som vi d en sittning men en kortare session.


Obs! Inga anhöriga förmedlar vid detta tillfälle utan fokus ligger på dig och din framtid i kortare drag.
5-10 personer 450kr/person

 

Seans

Ett tillfälle för flera personer att få budskap vid samma tillfälle.
Alla får vägledning eller budskap, dock kommer inte alltid informationen från en anhörig om det inte finns någon där, då får du vägledning från min "källa".

 

Vi kan tyvärr inte beställa en älskade som gått bort men vi kan önska att denne vill delta just denna dag du träffar mig. Ha gärna klart för dig vad du vill ha svar på när du kommer det gör det lättare för dig att ta emot budskapet.

För att delta i en seans behöver ni vara minst fem stycken och max tio stycken

 
Investering: 5-10 ppersoner 450kr/person

Villkor

Totalsumman för antalet du bokar är det som gäller, även om det blir avhopp efter bokningen. Ni ansvarar för att den totala summan betalas. Tid för gruppen beror på antalet och meddelas när bokning görs.

KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Boka din grupp

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.