Intuitive Coaching

Alla avbokningar sker 24 timmar innan avsatt tid. Du blir debiterad på totala beloppet för utebliven inkomst ifall det inte respekteras. Känner du att du börjar bli krasslig dagarna innan, boka hellre om din tid. Om det skulle ske att du glömmer din tid eller ej avbokar i tid, blir du ombedd att betala vid bokning istället för på plats vid nästa tillfälle.

Vad kan du förvänta dig från en session?

Ett möte med mig inefattar allt. Det är som flera olika metoder i en. Du som gått i terapi eller hos psykolog, säger ofta att det här är en helt annan nivå. Jag arbetar inte med det kognitiva delen i första hand, utan jag arbetar med att öka din medvetenhet och tar bort negativa programmeringar. 

Vad innebär det?
Det innebär att allt som du tänker och känner menatliseras och vill lösa livet med logik och därmed analyserar fram svar och kontrollera eller styr din omgivning för att nå resultat. När du inser att det inte längre fungerar för dig, så kommer du i en session med mig genomgå clearings.


Vad är clearings?
Clearing är en metod som går förbi det kognitiva och direkt på medvetenhet och gör dig medveten om dina omedvetna och medvetna rädslor, begränsningar och motstånd, så att du iställlet agerar efter vad som känns sant för dig, det som gör dig lätt i sinnet, än efter programmeringar som inte ens tillhör dig. Jag kombinerar denna metod med min förmåga att se framtid.
Mer info om vad clearing är finner du HÄR

Intuitive Coaching 
Ger dig konkreta svar och verktyg för att kunna ta dig vidare, eller avsluta saker och ting. Vägledning om hur du förverkligar, förbättrar och förändrar din livssituation. Du får veta vad som är på väg in i ditt liv, vilket kan ge dig extra motivation i nuläget. Du kommer definitivt känna dig mer upplyft och får insikt och klarhet i vad som är nästa steg att ta och få de verktyg för att kunna genomföra det. Alla de områden du behöver vägledning i kommer att komma till mig. Vi kommer gå igenom varje område och du kommer att få de verktyg och den framtidsinformation som kan hjälpa dig framåt. Även om du har en specifik fråga, så kommer jag få mer info än det. 

Priser
Första tillfället 1200kr 60 min
Per gång      900kr  60 min

Paket 
Baspaket 3x60min 2500kr 
Varje extra timme utöver bas kostar 800kr per timme. 

Du kan välja minst tre timmar och lägga till antal timmar du vill ha för 800kr/tim. Paketet med antal timmar kommer kunna delas upp på 30 min, 60 min och 90 min. I detta paket kommer du kunna nyttja, vägledning, intuitive coaching och behabdlingar som Access bars och Bodyprocess. Vi skräddarsyr paketet efter behovet. 

Kombinera gärna en session med Access bars för att få en oslagbar upplevelse. Läs mer om Access bars här

Viktig information inför din session

  • Jag förmedlar inte information som kan störa din livsprocess!Det betyder att saker du inte kan förhindra eller förändra, ser jag inte. Det du kan förhindra och förändra kommer du få både info och verktyg för.
  • Du får veta sånt som du kan behöva veta för att våga ta nästa steg, eller för att få ro inom vissa områden, som stannar upp dig för att du är vilse och inte vet vad du vill.

  • Där jag ser att du sitter på omedvetna motstånd, rädslor och begränsningar, använder jag mig av en clearing teknik. Jag skapar medvetenhet kring det som försätter dig i ett upprepande mönster, så att du kan välja annorlunda nästa gång.

Egot vill få oss att tro, att bara jag får veta detta, så löser sig allt. När egot dyker upp går jag in och ser orsaken till tron om att det skulle lösa allt, och ger klarhet i det.

Frågor om personer som inte kan svara för sig själva, otrohet eller död och sjukdommar arbetar jag inte med. Jag vägleder dig och vad du kan göra gentemot personer du undrar över, men jag lämnar inte ut information om någon som kan skada dennes integritet.
Läs vad andra har att säga efter en vägledning hos mig här

Boka tid här!


KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.

TV4:a Profilen Soraya Lavasani

Titta på Soraya Lavasani nyhetsankare på tv4, underbara hälsning från Italien där hon ville dela med sig, om hur hennes vägledning har betytt för henne.

- Jag berättade för Soraya att mannen hon skulle träffa hade utländskt utseende och skägg, skulle va äldre och ha barn. Han skulle få henne att känna sig älskad som ingen annan tidigare gjort.  Jag sa att hon kommer att gifta sig med honom. Drygt ett år senare kom han in i hennes liv.. resten får du veta i klippet.