Vägledning via mail

Alla avbokningar sker 24 timmar innan avsatt tid. Du blir debiterad på totala beloppet för utebliven inkomst ifall det inte respekteras. Känner du att du börjar bli krasslig dagarna innan, boka hellre om din tid. Om det skulle ske att du glömmer din tid eller ej avbokar i tid, blir du ombedd att betala vid bokning istället för på plats vid nästa tillfälle.


Vilka alternativ har jag via mail?


Coaching - Sker efter att vi har haft minst ett telefonmöte
Vägledning - Kräver ingen telefon eller mötes kontakt
Parvägledning - Kräver ingen telefon eller mötes kontakt

Kontakt med anhörig - Kan endast beställas via telefon eller möte.


Vid Coaching kommer mailet bestå av dina uppgifter och det verktyg du ska arbeta med till nästa samtal eller mail kommunikation.

Vid V
ägledning kommer ditt foto att ge mig möjligheten att läsa av dig, vart du befunnit dig känslomässigt och vart du befinner dig idag. Fotot är enbart för att jag ska veta vem som ska få framtidsinformationen. Den informationen har jag tillgång till utan dig, därför behöver jag inte träffa dig.


Vid Parvägledning läser jag av ett nytaget foto på er två tillsammans. Jag kommer att kunna se relationens styrkor och brister. Ni får vägledning om hur ni kan gå till väga för att förändra det som är en riskfaktor för ert välmående tillsammans. Ni kommer få veta vilka förutsättningar ni har om ni fortsätter vara med varandra, och om relationen är osund och jag ser det, kommer ni få veta hur det kommer bli för er om ni lämnar relationen. Det finns ett krav! Att personen du är tillsammans med har givit sin tillåtelse att bli avläst och ger sitt medgivandeatt du får denna info även om han inte vill ta del av den.
 


Tid: 60 min. Investering: 900kr

               Hur gör jag?

  1. Först fyller du i formuläret och skriver vad du vill boka i ämnesraden.
  2. Jag svarar dig och kommer att be dig skicka ett nytaget foto.
  3. Du skickar fotot och skriver varför du vill ha vägledning.
  4. Du betalar via swish eller bankgiro på avsatt dag (använder du bankgiro behöver du ta en kopia på insättningen då det dröjer 2 arbetsdagar.)
  5. När betalning skett skickas det i ett fint pdf format med all information på avsatt datum.

Fördelar med pdf via email

  • Du kan gå tillbaka till informationen när du vill och du har det på "papper".
  • Du kan bo vart som helst och behöver inte avsätta tid för en session.

Boka här


KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.