Parsessioner

loading...

Har ni precis träffats och vill att jag ska se vilka styrkor och brister ni har som par och hur ni kan förebygga för att hålla relationen sund och välmående?

Har någon av er börjat fråga er själva om detta är rätt relation att fortsätta investera i?

Har ni båda bestämt er för att satsa och vill ha verktyg?
Behöver ni förbättra er kommunikation?
Har ni beteenden som krockar med varandra, triggers och sårbarheter?

Vad kan jag göra för er?

Jag kommer kunna se och medvetandegöra det ni är omedvetna om. Jag kommer att kunna ge er en ny infallsvinkel, ett annat perspektiv på era nuvarande föreställningar om varandra. Framförallt radera bort den föreställning som försätter er i offerroll gentemot varandra. 
Jag kommer sätta ord på det som ni själva har svårt att uttrycka tillvarandra. Ni kommer att få uppgifter att utföra tills nästa session, för att skapa förändring.

Reflektioner

Många hamnar i en maktkamp och fokuserar på vem som gjorde rätt och fel. Vi vill vara den ultimata partnern i den andres ögon, när vi inte upplever att vi är det, börjar det "inre barnet" inom oss känna sig otillräcklig. Om ditt vuxna "jag" inte bemöter den känslan och försäkrar det lilla barnet att han/hon är mer än tillräcklig, så kommer de "yttre barnet" som påminner om en tonåring, ta över och börjar agera ut med olika försvar, strategier, "fuck you" mentalitet, och slutar i självsabotage än att vuxet möta varandra. När "tonåringen" inom dig utagerar, väcker den oftast tonåringen i din partner och relationen faller på två tonåringar som försöker ha en relation i en vuxenvärld.

På grund av covid-19, erbjuder jag alla sessioner via Zoom.

Boka en tid här


KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. 

För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster.

Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.