Vilken session passar mig?

Alla avbokningar sker 24 timmar innan avsatt tid. Du blir debiterad på totala beloppet för utebliven inkomst ifall det inte respekteras. Känner du att du börjar bli krasslig dagarna innan, boka hellre om din tid. Om det skulle ske att du glömmer din tid eller ej avbokar i tid, blir du ombedd att betala vid bokning istället för på plats vid nästa tillfälle.

Intuitive Coaching innefattar allt. Du får allt vad vägledning innebär men även förändringen du inte klarar av att genomföra själv. Det här alternativet är en blandning av coaching och väglednig. Behöver du hjälp med en livssituation eller har du fastnat och behöver verktyg och förändring, då är det här rätt session, här skapar vi förändring, och når resultat. Jag utgår från din tidslinje under våra sessioner, och kan därför ge dig information om hur det kommer bli om du gör dom förändringarna och hur det blir om du inte gör det. Sedan får du också framtidspersperspektiv, en inblick i vad som väntar. För mer info om pris och arbetsätt, klicka här 

TelefonVägledning, ger dig en överblick i det som kommer. Hur du ska gå till väga med en viss situation, eller om du står inför ett val och behöver vägledning i det. Där du har frågor om vissa områden eller hur dina val kan påverka din framtid. Du får riktlinjer och vägledning. Jag går inte in och arbetar med det som är i vägen för att du ska komma vidare, utan du får verktyg men det är upp till dig om du använder dom. Vid Intuitive Coaching ser vi till att du genomför vägledningen. Om det visar sig att du behöver mer arbete för att kunna göra den förändring som krävs blir du rekommenderad att boka en anpassad session för att coacha dig. Läs mer  under telefonsessioner eller klicka här.

Telefon Coaching, ger dig rätt frågeställningar för att hitta svaren själv och fokuserar på att skapa uppgifter som du ska utföra för att komma framåt. Jag använder inte min förmåga att se vad som kommer ske eller vad som kan ske om du gör vissa beslut. Läs mer under telefonsessioner eller klicka här.

Behöver du förbereda dig inför samtalet eller mötet?
Ja, du kommer få frågan:
-Vad vill du få ut av den här timmen, varför vill du ha coaching eller vägledning?

Boka tid här!


KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.