Alla avbokningar sker 24 timmar innan avsatt tid. Du blir debiterad på totala beloppet för utebliven inkomst ifall det inte respekteras. Känner du att du börjar bli krasslig dagarna innan, boka hellre om din tid. Om det skulle ske att du glömmer din tid eller ej avbokar i tid, blir du ombedd att betala vid bokning istället för på plats vid nästa tillfälle.

       SESSION PÅ TELEFON

             VÄGLEDNING eller COACHING via telefon. 
                      Tid: 60 min. Investering: 900kr


Att arbeta via telefon är ingen skillnad för mig som när jag möter dig. Många tror att jag måste se er för att kunna få information från min "källa", men den är med mig. Allt jag behöver är en röst, eller ett foto (om jag ska skicka via mail), för att få någon slags energi från dig. Energin är den som talar om vem du är, där jag kan läsa av vad du varit med om och vart du befinner dig nu. Framtid kommer från min källa som jag är uppkopplad till, oavsett vart jag befinner mig kontra till dig. 

Behöver du förbereda dig inför samtalet eller mötet?
-Ja, du kommer få frågan:
Vad vill du få ut av den här timmen, varför vill du ha vägledning?

Fördelar med telefonsession

  • Du behöver inte ta dig någonstans. 
  • Lättare att få en tid.
  • Du sparar tid.
  • Du kan välja 30 min eller 60 min
    30 min kostar 600kr 60 min kostar 900kr

Hur fungerar det?
Du swishar innan du ringer på avsatt tid.

Viktitg information inför din vägledning

  • Jag förmedlar inte information som kan störa din livsprocess! Det betyder att saker du inte kan förhindra eller förändra, ser jag inte. Det du kan förhindra och förändra kommer du få information och verktyg för.
  • Du får veta sånt som du kan behöva veta för att våga ta nästa steg, eller för att få ro inom vissa områden, som stannar upp dig för att du är vilse och inte vet vad du vill.
  • Där jag ser att du sitter på omedvetna motstånd, rädslor och begränsningar, använder jag mig av en clearing teknik. Jag skapar medvetenhet kring det som försätter dig i ett upprepande mönster, så att du kan välja annorlunda nästa gång.

Rädslor vill få oss att tro, att bara jag får veta detta, så löser sig allt. När rädslor dyker upp går jag in och ser orsaken "till tron om att det skulle lösa allt", och ger klarhet i det.
 

  • Frågor om personer som inte kan svara för sig själva, otrohet eller död och sjukdommar arbetar jag inte med. Jag vägleder dig och vad du kan göra gentemot personer du undrar över, men jag lämnar inte ut information om någon som kan skada dennes integritet.

Läs vad andra har att säga efter en vägledning hos mig här

     Boka här


KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.