Vägledning

Vägledning ger dig en överblick i det som kommer. Hur du ska gå till väga med en viss situation, eller om du står inför ett val och behöver vägledning i det. Där du har frågor om vissa områden eller hur dina val kan påverka din framtid. Du får riktlinjer och vägledning. Jag går inte in och arbetar med det som är i vägen för att du ska komma vidare, utan du får verktyg men det är upp till dig om du använder dom.

Vid Intuitive Coaching ser jag till att cleara(radera dina begränsningar) för att du ska förändra beteendet, situationen eller dig själv. Om det visar sig att du behöver mer arbete för att kunna göra den förändring som krävs blir du reommenderad att boka en anpassad session för att coacha dig vidare.

Hur går det till och vad kostar det? Klicka här Telefonsessioner för mer info.

Att tänka på

  • Jag förmedlar inte information som kan störa din livsprocess!Det betyder att saker du inte kan förhindra eller förändra, ser jag inte. Det du kan förhindra och förändra kommer du få både info och verktyg för.
  • Du får veta sånt som du kan behöva veta för att våga ta nästa steg, eller för att få ro inom vissa områden, som stannar upp dig för att du är vilse och inte vet vad du vill.
     

Rädslor vill få oss att tro, att bara jag får veta detta, så löser sig allt. När rädslor dyker upp går jag in och ser orsaken "till tron om att det skulle lösa allt", och ger dig klarhet i det.
 

  • Frågor om personer som inte kan svara för sig själva, otrohet eller död och sjukdommar arbetar jag inte med. Jag vägleder dig och vad du kan göra gentemot personer du undrar över, men jag lämnar inte ut information om någon som kan skada dennes integritet.

Läs vad andra har att säga efter en vägledning hos mig här

Boka tid här!

KONTAKT
0739-61 82 92

Eller anmäl dig via formuläret.

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.