Yoga och mental och känslomässig utrensning

Se mer av Litizia på Instagram @Yogalitizia

Du är inbjuden till en fantastisk halvdag med yoga och mental och känslomässig utrensning. All lagrad stress, oro, oklarheter, surret i huvudet, det och mycket mer ska bort!!.


Vi kommer att gå igenom:
Olika yoga övningar för problem områden som smärtar. Litizia korrigerar din övning om det behövs för att få maximal effekt.

Praktisera olika Yoga positioner för arbetsplatsen, på flyget, innan läggdags, för att förebygga de  problemområden ni har.

Andningstekniker för att skapa hormonbalans, lugna nervsystemet, balansera det biokemiska i hjärnan som dopamin, serotonin, och oxytocin mm.

Expandera, hur du använder din kropp och energi för att bli högvibrerande, där du styr över dina känslor och inte tvärtom

Vi utför en timmes Yin yoga där du ligger längre i positioner för att uppleva och känna "prana" som betyder livsenergi. Denna kräver ingen styrka eller uthållighet utan enbart sköna övningar som skapar flöde i kroppen, lugn och inre reflektion. Avslutas med Yoga Nidra en avslappnande självskanning.

Guidad meditation, där du kommer att frigöra dig från de mentala och känslomässiga klutter du har. Du kommer besöka olika livssituationer där du kommer få släppa de som är i vägen just nu för dig.

DAG:  
TID:
PLATS: 

 

Betalningsvillkor

DIN INVESTERING: 
Vill du dra av denna kurs tillkommer exkl.moms. Meddela iförväg bara.

Dela din upplevelse

Anmäl dig nu!

Integritetpolicy

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning. För att kunna ge information inför kurs, om intresseanmälan gjorts. För eventuella ändringar av bokning och för vidare kontakt ifall du fortsätter att använda mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du till detta.