loading...

Jessica Norell

Min företagsresa började som medium massör, och healer. Mitt mediumskap började med att jag som 23 åring fick medverka i tv som sveriges yngsta medium. I programserien "Förnimmelse av mord" på Kanal5 år 2002.
Därefter medverkade jag även i "Akademien för det okända" på tv4 plus år 2006. Därefter utvecklade jag mig vidare från massage till bodyfacilitator. Där jag utför en metod som heter bodyprocess för att facilitera kroppar som utsatts för trauma, skador eller har besvär, liksom mentala programmeringar som begränsar dig i din vardag. Läs mer om mina behandlingar under mina tjänster. 

 


Jag ville kombinera min förmåga med yrkesrollen "coach" där olika verktygsmodeller skulle erbjudas för en helhetslösning. Jag diplomerade och certifierade mig till grupp och  livscoach och gick olika kurser från Usa, Access Consciuosness, med inriktning öka mevetenhet och radering av programmeringar. Jag har tagit olika kurser i Dr Joe Dispenzas arbete, som baseras på forskning i hjärnans funktion, och hur vi förändrar vårt "gamla jag", våra mönster och beteenden. Med kunskapen och de handlingar som bevistas förändra vår genetik, hälsotillastånd och känslor som håller oss kvar i det bekväma, kan vi skapa en ny verklighet genom att bemästra vårt sinne och kropp.
 

Jag arbetar med en rad olika verktyg. Den metod jag använder mest idag kommer från Access Consciousness och är mer kraftfull och skapar förändring direkt när verktyget används. Mitt fokus är att göra dig mer medveten om det omedvetna rädslor, begränsningar och motstånd som du har inprogrammerat från uppväxten, för att sedan radera bort de föreställningarna med clearing teknik. För mer info om clearing klicka här!

 

Mer om  Access Consciousness. "Det utgår inte från ditt kognitiva sinne. Om ditt logiska tänkande verkligen kunde skapa de förändringar och den skillnad som du skulle vilja ha, så skulle du redan vara där!"

" Jag använder mina egna verktyg och tjänster för mitt välmående. Det ända som är i vägen för att jag ska använda min fulla kapacitet, är jag själv, därför arbetar jag varje dag med att bli mer medveten och mindre begränsad.


Jag älskar mitt liv idag,. Jag lever idag istället för att ha ett liv.


Jag ser vem jag är, och jag älskar det jag ser. Jag har också svagheter som jag ser som mina utmaningar att komma över, men det är just det, att jag gör det med lätthet och glädje, jag går inte in i motstånd till att ha svagheter. Det är min styrka!"

Jag är diplomerad Gruppcoach och Certifierad Livscoach på Livscoachakademin.
Jag är utbildat enligt IFC:s Normer och Riktlinjer
. Läs mer om Livscoachakademien här