Peppministeriet med Ellie Edmont

Lyssna på när jag gästpoddade hos Ellie Edmont "Peppministeriet" där vi pratar om
ATTRAKTIONSLAGEN.

Lyssna på 
Spotify här
Itunes  här
Acast här


 

Oandrasidan med Dogge

"Liveinspelning från Clarion Sign med Dogge och Jessica Norell. Avsnittet som handlar om alltifrån vibrationer, förbannelser, andlighet, energikällor och lite till."

Titta gärna på Livesändningen då jag gästpoddade hos Oandrasidan med Dogge HÄR!
Själva poddengår att lyssna på HÄR.

Sara Che´s Pod Deepish

I det här avsnittet sätter Sara sig ned för att chatta med en av sina egna intuitiva coacher Jessica Norell. Jessica delar sin egen historia från när hon började utforska sina förmågor, och hur det ledde henne till att vara det yngsta mediet i huvudrollen i den svenska TV-serien "Förnimmelse av Mord" 2002. Det här avsnittet täcker energibearbetning, från manifestation, andlig förbikoppling, clearings, hur du tar dina förmågor till en faktisk tjänst och du får en clearing bara genom att stämma in det här avsnittet!
Klicka här för att lyssna

Momo´s Pod

Här kan du lyssna på Momo´s Pod, där han intervjuar mig om hur energi fungerar, psykometri ( läsa av föremål), där han även testar mig i en sådan övning. Vi pratar om attraktionslagen och energi tjuvar, finns dom verkligen?

#7 Ängeln som räddade mitt Liv
Kvinnan som räddade mitt liv. Nu ska ni få höra en speciell historia om en mycket viktig person i mitt liv och vad som hände den dagen när jag inte längre ville leva. Det var den dagen då Jessica kom in i mitt liv och resten är en kraftull historia om hur kärlek och vänskap kan förändra allt och bryta ner mörker och destruktiva murar. Enjoy! KLICKA HÄR