BODY PROCESS

När väljer jag Bodyprocess?

Bodyprocess är en healing som går ner på cell- och molekylär nivå men har olika handpåläggningar för olika besvär. Har du lågt immunförsvar finns en specifik process där vi arbetar med hypotalamus, hypofysen, thymus och sköldkörteln, därefter mjälten och levern för att avsluta med njurarna. Det förklarar lite hur processerna är designade för att balansera upp olika organ som är i behov av energi.

Det finns över 50 processer och nedan finner du några exempel vad du kan behandla med Bodyprocess:

 • Om du har besvär med din kropp på grund av skador som uppstått från någon sportaktivitet eller olycka. 

 • Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar NFP som t.ex. ADHD har behandlingarna en lugnande effekt på nervsystemet. 

 • Allt från cellförändringar, störning på  nervsystem, utmattning, reumatism till vanliga knäproblem . Processer för autoimmuna sjukdomar, besvär som är kopplade till immunförsvaret, organen, eller känslomässiga och mentala blockeringar.

 • Om du nyligen opererat dig  eller har du upplevt känningar från tidigare trauma på kroppen?
  I våra cellminnen finns allt lagrat och smärtan kan återaktiveras vid samma tidpunkt som traumat skedde men flera år senare.

 • Om du dömer du dig för hur din kropp ser ut, "köpt" sanningar som inte är dina och därmed lagrat dem i din kropp. Du upplever att din kropp inte samarbetar med dig längre.

 • Du kanske har en distans mellan dig och din kropp vilket yttrar sig via olika symptom som allergi, smärta, eller att du ofta blir sjuk, har minskad sexlust och livsglädje.

 • Har du en händelse i ditt liv som du återkopplar till hela tiden som fått dig att fastna i det gamla? Det kan vara en blockering som begränsar dig från att gå vidare. 

 • Har du något inuti eller utanpå din kropp som inte bör vara där, så finns processer för det också. En av dom vanligaste processer som utför kallas MTVSS. Klicka på knappen för mer info om den processen.

 • Det går också att utföra  en del processer på djur som lider av någon diagnos eller har fysiska hinder. Jag har tidigare behandlat hundar och du ser mer om det i "behandlingar som utförts" nedan.

Mer info om MTVSS som omfattar många områden i en process

Recensioner från klienter där de beskriver deras upplevelser.

Din investering:

Om det visar sig att du behöver flera behandlingar som innebär varannan-vecka-besök för bästa resultat lägger vi upp ett förmånligare pris. Detta sker individuellt och enligt överenskommelse.

Betala per tillfälle 

90 min  

65 min  


1500 kr

1000 kr

Paket minimum 3 timmar kan köpas till rabatterat pris 

3 tim kan delas upp som två 90 minuter eller tre 60 minuter.

Paketet gäller i 3 månader.

2700 kr

FÖR ATT KONTAKTA MIG

KLICKA HÄR <--