Dejtingsessioner

Kompabilitetssession

- För dig som vill spara tid

Bespara dig tid genom att låta mig få veta vem du är intresserad av. Då kan jag gå in och se via ett foto på personen, vilken match potential ni har genom att koppla upp mig på personens energi för att se hur er tidslinje ser ut om ni paras ihop. 

Skulle informationen ge dig övertygelsen om att låta bli, kommer du enkelt kunna gå vidare för att fortsätta ditt sökande efter din match.  Denna session sker via telefonsamtal eller videosamtal.  Om det sker via telefon behöver jag ett foto på dig innan vi startar.

Prisinfo:

30 min 600 kr

Utvärderingssession 

- För dig och din potentiella match

Detta passar er som känner att ni vill ta steget vidare och ta med er verktygen ni får in i relationen och öka förståelsen om varandras oundvikliga beteenden för att ge varandra en ärlig chans när det börjar dyka upp känslor av osäkerhet, rädslor eller utmaningar.

 Under vår "utvärderingssession" kommer jag kunna se via min intuitiva förmåga vilka styrkor ni har som par och vilka svagheter samt triggers som kan komma att bli en onödig bromskloss för er relation. Jag kan se vilka beteenden som kan triggas igång av varandra och därmed ge er verktyg och övningar för att förebygga onödiga bråk. ​

Prisinfo:

70 min 1500 kr för båda.