Kombo Sessioner

Access Bars och valfri session

Kombinera medialvägledning, clearingssession eller en individuellsession med Accessbars. Access Bars gör att det som du blivit medveten om under sessionen kan skifta på ett djupare plan och omprogrammera de föreställningar som hindrat dig från att känna lätthet. Är du medveten att du har blockeringar, negativa programmeringar, skriv att du vill ha en clearingssession specifikt med Access Bars.

Bodyprocess och Energimassage

Japansk energimassage och  Bodyprocess är en healing som har olika processer som är kodade med en viss intention att göra ett arbete på både cellnivå och de olika skikten vi har. Skikt som i det fysiska, känslomässiga, mentala och det andliga planet. Att avsluta en fysisk behandling som massage med Bodyprocess gör att man kommer förbi det muskulära och skapar en total avslappning. Ibland kan masssage sätta igång ett stresspåslag om man har väldigt ont och är spänd överlag, då kompletterar healingen på så vis att den avger värme från händerna som skickar signaler till nervsystemet att allt är ok, och allt är tryggt.

Huvudstimulans och Healing

Den här behandlingen är för dig som älskar att bli kliad i håret, och frigör oxytocin som är ett hormon som gör dig lugn, avslappnad och får dig att må riktigt bra. Jag använder mina fingrar och komplement som skapar "goosebumps" ( gåshud).

Denna behandling inkluderar hår och hårbottenstimuli, huvudmassage, och healing.

40 min 850 kr

Denna behandling kan du använda som ett komplement till alla andra behandlingar som en  skön efterbehandling också .

15 min 350 kr läggs på ordinarie behandling som bokas.