Sessioner för förändring

Du är ditt egna verktyg och jag ser till att du kommer att använda det fullt ut!

Hälften coaching hälften intuition = Oslagbar kombination

Jag fokuserar på att omprogrammera sådant som skapar omedvetna motstånd, begränsningar och rädslor hos dig.  För att förändra dina mönster använder jag mig av olika metoder inom neurovetenskap i hur du bryter hjärnans vanor, omprogrammeringar såsom clearings, och tillhandager verktyg med en handlingsplan för att bygga vidare på  den nya version av dig.  

Ett oslagbart komplement till dina sessioner

Intuitivt får jag den information jag behöver för att se vad vi ska programmera om och medvetengöra hos dig.  Därefter tar vi en titt på din tidslinje d.v.s i din framtid och ger dig vägledning i det du behöver förändändra.

Läs mer i menyn " Sessioner för förändring"

FÖR ATT KONTAKTA MIG

KLICKA HÄR <--