The Awaken Singles club

Jag har skapat en egen dejtingsida för singlar som tror på självutveckling och vill hitta likasinnade. Här kan du skapa din egen profil och söka efter din perfekta match genom att se varandras videoprofiler och innehåll. Genom ett enkelt knapptryck kan du visa intresse och få svar om personen ser dig som en potentiell matchning.

För att bli medlem kostar det inget, men det finns ett krav. Alla som vill bli en del av plattformen kommer bokas upp på en videosession med mig. Syftet med sessionen är att se vilka verktyg du kan behöva ha med dig på din dejtingresa och för att säkerställa att du verkligen är ute efter en långsiktig kärlek. Detta är för att alla medlemmar ska känna sig trygga med att den som är medlem har godkänts personligen av en riktig person. 

Slutligen, alla medlemmar blir automatiskt matchningskandidater för de som har valt "The chosen one", som är mitt matchmakingsprogram. På så sätt ökar chansen för att hitta din perfekta match. Jag är övertygad om att min plattform kommer att hjälpa dig på din resa mot att hitta kärleken du förtjänar.