TV-MEDVERKAN 

Förnimmelse av Mord


Mer info finner du i tidningsartikeln nedan kring oss som deltog och programmets innehåll.


Ett av de mord jag fick vara med och utreda var "Pernilla Mordet" i Falun. Hänt Extra skrev en artikel om hur polisen blev intresserad av mina förnimmelser. Ladda ner pdf:en .


Akademien för det okända


Se hur det gick för mig när jag mötte Camilla Henemark.

Akademien för det okända gick ut på att gallra ut tio stycken deltagare av totalt ca 250 sökande som skulle utbildas samt utföra olika uppdrag för att ta ut den med bäst prestation för att medverka i tv-programmet "Det okända". Programmet sändes år 2006 på Tv4 plus och spelades in på Häringe Slott. 

En av utmaningarna var att göra en "sittning" (få kontakt med en anhörig) för en kändis som i mitt fall blev Camilla Henemark.  Ingen av oss deltagare visste i förväg vilken kändis vi skulle utöva "sittningen" på, utan det var något vi fick veta först när personen kom in genom dörren.