VÄRT ATT TÄNKA PÅ

Sårbarhet

Att våga vara sårbar inför någon annan kräver mod. Tyvärr har visad sårbarhet missbrukats genom att partnern har använt det mot sin partner. Därför krävs mod och för att välja mod istället för att styras av dina rädslor krävs tillit till dig själv. 

Att vad som än händer så kan du hantera det! 

Har du inte den tilliten till dig själv så behöver relationen till dig själv  förstärkas, läka och vårdas. Dina möjligheter för en sund relation är minimal om du inte har tillit till din egen förmåga att avsluta i tid om det inte finns utrymme för sårbarhet. Att sätta gränser och att se varningsflaggorna. Därför är förarbete, underhållningsarbete och efterarbetet så värdefullt och alla dessa avgörande faktorer erbjuder jag i mina coaching sessioner samt mini-kurser.


 Relationsmönster

Har du koll på dina relationsmönster? Det är något vi kommer behöva se över och åtgärda för att kunna starta en dejtingprocess!


Förälskelse

Förälskelsefasen är den bästa tiden att passa på att omprogrammera, och vägleda liksom coacha. Det är då människan är som mest förändringsbar och villig. Det är exakt rätt tajming att starta ett förarbete som gör dejting processen mycket enklare.

Onlinebokning

Boka din fösta utvärderingssession idag! 

Skriv lite kort om din livssituation du befinner dig i idag och vad du skulle vilja ha hjälp med i meddelandefältet.