KURSER FÖR FÖRÄNDRING

Nyhet! Minikurs-serie där vi pratar Relationer. Anmäl dig nu!

För dig som vill ha en relation, som är i en eller vill ut ur en relation jag har skapat en mini-serie kurs är för dig!

Varje vecka kommer vi samlas i mitt digitala mötesrum på facebook för att fokusera på olika teman där ni kommer att ha utrymme att ta upp era egna frågor där jag kan ge er verktyg och clearings för att förbättra din relation till dig själv under dejtingfasen, sökandet efter en partner, i hur relationen till dig själv kan förbättras med en partner, och hur du går från kampen i att lämna en partner till att vara trygg i ditt val.

 Digitala mötesrummet är en privat Facebookgrupp där vi möts varje vecka under fem veckor. Kan du inte delta vissa tillfällen så kan du ta del av inspelningen i efterhand, du kan ställa dina frågor i efterhand som du vill ha svar på utifrån kurstillfället så får du svar i gruppen av mig. På så vis missar du inte din del av kursen. Mötesrummet är en sluten grupp och endast för medlemmar av digitala mötesrummet. Kampanjerbjudande 1500kr för 5 veckors minikurs serie. Ord.pris. 3000kr. 

SJÄLVUTVECKLING KURS

Bli förändringen du efterfrågarWorkshops

Manifestera ditt liv 


Medial utvecklingskurs

Upptäck dina förmågorBoka din plats här

 FYLL I ALLA FÄLT NEDAN.

Skriv i meddelande rutan  vilken kurs eller workshop du är intresserad av för att få mer information.

Du får svar inom 24 tim och bokning av datum sker via överenskommelse.

Dina personuppgifter används enbart för att kunna kontakta dig angående din bokning av mina tjänster. Genom att kontakta mig via formuläret godkänner du detta.