FÖR ER SOM VILL SLÄPPA TAGET

Ett Beslut

Ett beslut kan ta flera år om man inte gör ett aktivt val. Att tänka tanken och inte aktivt välja, kan leda oss in i en loop där vi fastnar och återkommer till samma plats om och om igen.

- Jag vill lämna!

 Nu är det ändå ok igen, jag vill stanna! 

Efter ett tag är du tillbaka i att vilja lämna igen. Är så dina tankar går behöver du titta på dina omedvetna rädslor, begränsningar och motstånd som ligger i vägen för att göra ett konsekvent beslut. 

I en individuell session clearar jag dina omedvetna program som håller dig fången i din loop och ser vad som händer om du eller ni båda tar beslutet att gå. För mer info om en individuell session tryck på knappen nedanför.Ni båda vill lämna men inte som ovänner?

´Vid en session med er båda kan jag se och  förmedla det som ni själva inte kan sätta ord på. Jag får  intuitivt  information om vad som egentligen ligger bakom ert beslut och kan ge er ett annat perspektiv på er situation och allt som tagit er till detta beslut.  

Jag ger er användbara verktyg i hur ni på bästa sätt kommunicerar under uppbrottet och vilken inställning ni kan använda till och för varandra. Förutom gemensamma och individuella verktyg samt nya tankegångar, får ni även veta vad som kommer att ske i era liv utan att det skadar varandras eller er individuella livsprocess. Informationen är mer som en motivation för att känna er mer trygga i beslutet. 


Är någon av er inte lika övertygad?


Ibland är den ena partnern mer redo än den andra och kan behöva hjälp att frigöra sig från sina motstånd och rädslor, att kunna ge ett annat perspektiv av situationen kan vara precis det som  behövs. Jag rekommenderar en individuell session och Access bars behandling som clearar bort de rädslor, motstånd och begränsningar som ligger i vägen.

Sessioner 

Alla sessioner erbjuds via videosamtal om ni är två och på telefon går bra vid en individuell session. Vid första sessionen kan ett fysiskt möte bokas om det föredras. Det krävs en "utvärderingssession" innan man köper ett paket. Ni kommer få  skräddarsytt alternativ på paket efter sessionen.