Vad kul att du har hittat hit!

Jag heter Jessica Norell och har varit verksam i snart 18 år som medial vägledare och förändringscoach. Min karriär startade med min offentliga medverkan på kanal 5 som Sveriges yngsta medium (23 år gammal) i ett program som hette Förnimmelse av mord.

 Mer info om min debut och andra offentliga deltaganden finner du längre ner.

Min specialitet är att jag kan se framtid men också vad du har varit med om. Jag är clairvoyant vilket betyder "klart seende"och innebär att man har förmågan att se in i framtiden. Dock har jag valt att inte få information om sådant som du inte kan förhindra eller förändra utan jag väljer istället att använda informationen konstruktivt för att skapa motivation till förändring. 

Här nedan kommer du direkt  till Tv, media och podcastavsnitt om du klickar på knapparna.


ONLINEBOKNING

FÖR ATT KONTAKTA MIG KLICKA HÄR <--