Jessica Norell är en erfaren livscoach, healer, medialvägledare och medium med 21 års erfarenhet inom branschen. Hennes karriär tog sin början som Sveriges yngsta medium i TV-programmet "Förnimmelse av mord" på kanal 5, vilket ledde till ytterligare mediala utmaningar i TV-serien "Akademien inför det okända" på TV4+. Mer om hennes tv sammanhang kan du läsa mer om längre ned på sidan. 

Då hon är en person som också förespråkar logik, vetenskap och forskning ville hon erbjuda en vetenskaplig aspekt i sitt arbete. Jessica har därför valt att kombinera sin förmåga med något som kan förkroppsliga uppfattningen "flummigt" till något mer konkret. Hon certifierade och diplomerade sig till Livscoach 2009 som följer ICFs-Riktlinjer med inslag av KBT och därefter kompletterade hon sin grundkunskap med fantastiska kurser från USA som gav hennes klienter direkta resultat!

Dessa kurser syftade till att skapa mer medvetenhet hos individen och omprogrammera b.la. begränsande föreställningar, liksom motstånd och rädslor som även kan ligga omedvetet och störa. Verktygen leder till direkta resultat och i kombination med hennes mediala förmåga att se vad klienten varit med om gör att de behöver inte lägga tid i att inte gräva i det förflutna. Jessica tonar in så att hon får tillgång till den information som är av betydelse för att skapa förändring här och nu och då se vad som kommer upp på klientens tidslinjen, vilket avslöjar framtiden. Genom att se framåt på tidslinjen, kan hon hjälpa klienten att förstå och även ändra deras framtid utan att skada deras egna livsprocess. Så hon erbjuder coaching och medial vägledning i ett!

 Jessica svarar på vad det innebär att inte skada klientens livsprocess? 
Min specialitet är clairvoyance, vilket innebär att jag har förmågan att se in i framtiden. Jag väljer dock att inte ge information om saker som du inte kan förändra eller förhindra utan fokuserar istället på att använda informationen för att skapa motivation till förändring och ger dig konkreta handlingar som behöver göras för att förhindra det du kan. Titta på mina videorecensioner för att se hur jag har hjälpt andra att förbättra sina liv. Läs även mer om vad en medial vägledning innebär. 

Här nedan kommer du direkt  till Tv, media och podcastavsnitt om du klickar på knapparna.

Klicka på podcast för att se mig gästa i Podden Oandrasidan med  Dogge Doggelito bland andra.