ÄR DU SINGEL?


Jag agerar som din personliga "Matchmaker" så att du kan bli en match med ditt liv och därefter med den ultimata partnern för dig!

Är du redo för att dejta igen? Kanske du redan är aktivt sökande och kommer inte riktig någonvart? Jag hjälper dig att förhindra dåliga val, och kommer kunna bespara dig onödig tid. Läs mer om mina tjänster under dejtingsessioner.


Nyhet!

Om du inte redan följer Singelpodden så gå in och bli deras medlem så kan du ta del av mitt avsnitt där jag gästpoddar i deras patreon avsnitt. Klicka här för att komma till avsnittet. OBS! För att kunna lyssna på hela behöver du bli medlem, det är värt det! Du kan även lyssna helt kostnadsfritt på Singelivspodden och Uppvaket för att lyssna mer på min ide med min matchmaking plattform, du finner alla poddar här

Nu har du möjlighet att ansöka till min alldeles egna dejting och matchmaking sajt!

Du gör din ansökan på Intuitivematchmaker.com för att låta mig eller dig själva hitta din match! Du kan läsa mer under Matchmaking.


Anmäl dig till årets singelevent och få 20% rabatt innan 60 platser är bokade.


Boka en video eller telefonsession med mig

Alla timmar i varje  paket går att anpassa till 30, 60 och  90 minuter. Sessionerna inkluderar behandlingar för förändring och individuella sessioner för att uppnå ett optimalt resultat.