ÄR DU SINGEL?


Jag agerar som din personliga "Matchmaker" där jag matchar dig med ditt egna liv och attraherar in den ultimata partnern för dig!

Är du redo för att dejta igen? Kanske du redan är aktivt sökande och kommer inte riktig någonvart? Jag hjälper dig att förhindra dåliga val, och kommer kunna bespara dig onödig tid. Läs mer om mini-kursen Trust yourself. Find love

"Upplev kraften i att bryta gamla mönster och ta kontroll över din kärleksresa med min unika coachningstjänst. Med min mediala förmåga kan jag se förbi ytan och hjälpa dig att identifiera hinder som hindrar dig från att nå din fulla romantiska potential. Genom min clearing-teknik kan jag hjälpa dig att rensa bort dessa hinder och skapa en ny, mer uppfyllande kärleksrelation. Boka en session och förändra ditt liv och låt mig hjälpa dig att hitta den rätta för dig." du finner fler tjänster under "dejtingsessioner".Nyhet!


Singel event, detta får du inte missa!


Klicka på bilden för att komma till eventet

Tävling för Singeleventet

Vill du ha en unik möjlighet att träffa Jessica mediala dejtingcoachen, och få verktyg och tips skräddarsydda för just dig inför kvällens singelevent? Nu har du chansen att vinna ett exklusiv förmingel med Jessica, där du får 30 minuters personlig rådgivning och coaching inför kvällens event och ett glas cava att njuta av.

För att vara med i tävlingen behöver du bara följa dessa enkla steg:

1. Besök Jessicas.norell Instagram-profil och följ! Klicka på Instagram bilden för att komma dit.

2. Skriv ett DM-meddelande till Jessica och berätta varför just du behöver den här stunden. Dela med dig av dina utmaningar eller vad du önskar få ut av mötet med Jessica.

3. Skicka ditt DM till Jessica innan tävlingen avslutas. Sista dagen att delta är på torsdagen den 31 augusti.

Om du är den lyckliga vinnaren meddelas du med ett DM på torsdagen den 31/8 och all info som är behövlig.

Missa inte chansen att känna dig mer självsäker, förberedd och förväntansfull inför detta singelevent!

Lycka till!Poddcast för dig som är singel

Om du inte redan följer Singelpodden så gå in och bli deras medlem så kan du ta del av mitt avsnitt där jag gästpoddar i deras patreon avsnitt. Klicka här för att komma till avsnittet. OBS! För att kunna lyssna på hela behöver du bli medlem, det är värt det! Du kan även lyssna helt kostnadsfritt på Singelivspodden och Uppvaket för att lyssna mer på min ide med min matchmaking plattform, du finner alla poddar här