Medial vägledning

Vägledning

Vägledning ger dig en överblick över det som väntar samt hur du bör gå tillväga i en viss situation, bland annat om du står inför ett val och behöver motivationen att agera inför det, så kan jag förutse hur det kommer att utveckla sig beroende på vad du väljer att göra. När jag arbetar med dig som klient har jag tillgång till mer information intuitivt vilket ger mig fördelen att spara både tid till att få svar på det du varit med om, vad du känner och hur saker kommer utveckla sig för dig. Den informationen har jag nämligen tillgång till och kan utifrån den vägleda dig, coacha och omprogrammera dina blockeringar, så att du kan möjliggöra det som verkligen är sant för dig och din resa. Viktigt! Många bokar fel session ibland därför vill jag att du dubbelkollar om Transformations-Formulan är det du egentligen behöver då den innehåller allt detta men också clearings, en handlingsplan och verktyg, läs mer här!

Framtid

Självklart kommer information om framtiden mer specifikt också inom kärlek, arbete, studier och viss mån av hälsa. Lyssna på Sorayas ( från Tv4 nyhetsmorgon) upplevelse nedan. Hon kom  på en session hos mig för att främst få kontakt med sin mamma som gått bort, självklart kom det framtids information som avsåg just det hon tappat tron på, för det är så vägledning fungerar. När man slutat tro på något och den föreställningen inte är sann så vill informationen om vad som är möjligt nå dig för att du ska få ro och tillit igen så du kan bli en magnetisk dragkraft. 


Hälsningar från Soraya 

Anhörigkontakt

Att få kontakt med en anhörig som lämnat oss kan ge oss ro på många sätt. Ibland står vi kvar med frågor och oro som 
- Har dom det bra där? Kan hen höra mig? 
Många gånger har det blivit en öppning där förlåtelse och glädje uppstått mellan två relationer som kanske hade en ansträngd relation i livet. Känslan att få bekräftat att de finns kvar på ett sätt i vår vardag och ibland vill de ge ett meddelande och be om ursäkt för sådant de inte va kapabla till i livet. Denna session går hand i hand med Medial vägledning sessionen. Det ända är att du skriver att du vill ha anhörigkontakt och vägledning så är sessionens fokus på det. 

Nedan ser du när jag utförde en anhörigkontakt med Camilla Henemark.


Bra att va medveten om innan du bokar en vägledningssession

Rädslor kan driva oss till tron på att "får jag bara veta detta" så löser sig allt. När rädslor styr dina frågor går jag  in och leder dig till de svar som du redan har tillgång till. När vi gör rädslan större än vår intuition tappar vi vår förankring till vad som är sant. Jag utför inga björntjänster, utan mitt syfte är att utveckla dig!

Frågor om personer som inte är närvarande i samtalet  lämnar jag inte ut information om  som kan skada dennes integritet. Vägledning kring dessa personer som leder till förbättring och är kärleksfullt för alla inblandade förmedlar jag. Frågor om otrohet, sjukdomar eller död besvaras inte, däremot om eventuell sjukdom går att förebygga eller förhindra och det kommer upp under en session så förmedlas det.

Medialvägledning 60 min / 1350 kr sker via telefon

30 min 750 kr

45 min 950 kr

Anhörigkontakt 60 min / 1350 kr sker via telefon och besök.

Anhörigkontakt sker med de som väljer att närvara och du får vägledning med framtidsinformation under samma session. 

Trettio minuter passar er som tidigare fått en timme och kanske vill kolla av läget efter en tid har gått. Passar även dig som vill enbart fokusera på ett område eller har vissa frågor som hinns med på 30 min.


Medialutveckling


Förmågor  • Har du förmågor och vet inte hur du ska hantera dom? 
  • Kanske har du upplevt saker som skrämt dig? 
  • Känner du dig som en svamp, som suger åt sig andras tankar och känslor? 
  • Upplever du att ditt emotionella du gått upp och ner som en bergochdalbana?  
  • Eller är du bara jätte intresserad av det mediala och är i kontakt med din intuition och vill utveckla dig mer? 

    Då kan du börja med att boka en Individuell Session där jag faciliterar dig.
     Vill du utveckla dig mer ska du definitivt delta i den  Mediala Utvecklingskursen eller boka in dig på enskilda sessioner privat.  Vi börjar med en individuell session och därefter skräddarsyr jag ett kurs och pris upplägg för dig privat.