HAR NI PRECIS TRÄFFATS?


Att bli förälskad är enkelt och att skapa en långsiktig relation innebär teamwork

En långvarig relation bygger på hur mycket två personer är villiga att göra arbetet med sig själv och för varandra. Går du in i ett företag utan att vara villig att investera din energi, tid och ett engagemang, hur stor är chansen att du då lyckas? Chansen finns om din produkt säljer sig själv men, saknar produktens ägare engagemang för sina  kunder, kommer kunderna söka sig till ett annat företag som har en liknande produkt.

EXAKT dit är relationen på väg om engagemang saknas! 

Förälskelsen är detsamma som att ha en riktigt bra produkt, förälskelsen säljer sig själv. När den lägger sig kommer allt att uppdagas om du verkligen är en engagerad person, villig att göra det obekväma när du inte längre befinner dig i ditt rus.

Förälskelse är en biokemisk reaktion i hjärnan som gör att personen du valt inte behöver göra så mycket alls för att du ska känna dig lycklig. Ditt belöningssystem skickar ut ett starkt påslag av dopamin när du upplever lycka, så pass att du knappt behöver se en ansträngning från din partners sida för hjärnan får dig att känna att allt är så underbart som det är. Om då energi, tid och engagemang saknas till er kommer du mot all förmodan att börja titta efter en ny  potentiell partner som kan erbjuda den där känslan på nytt, liksom kunder som söker sig till ett nytt företag med likvärdig produkt. Därför är inställningen och motivationen till ett partnerskap avgörande för en långsiktig relation. 

Tillhör du kategorin som stannar kvar med förhoppning om att personen kommer få mer tid sen , eller om du bara gör på ett visst sätt kommer engagemanget från partnerns sida ta fart? Att du väljer att stanna kvar utan att egentligen få något men är rädd för att bli övergiven, då ska du boka en individuell session.Har ni bestämt er för att satsa på varandra och vill få verktyg för att bli ett ultimat team?

Boka sessioner nedan!

Vilka förutsättningar har ni?

Under vår "utvärderingsession" 
 
kommer jag kunna via min intuitiva förmåga se vilka styrkor ni har som par och vilka svagheter som kan komma att bli en onödig bromskloss för er relation. Jag kan se vilka beteenden ni triggar igång hos varandra och ge er verktyg och övningar för att förebygga onödiga bråk.  Är ni redan medvetna om beteenden hos varandra som ni i tidigt skede vill förändra så bokar ni upp sessioner eller ett paket till ett förmånligare pris. 


Utvärderingssession kostar 1800 kr vid första tillfället därefter per tillfälle utan paket.
90 minuter 2000 kr
70 minuter  1800 kr


Sessioner 

Alla sessioner erbjuds via videosamtal och besök. 
Det krävs en "utvärderingssession" innan man köper ett paket vilket skräddarsys efter vår session.