KUNDKOMMENTARER

För mer feedback från klienter följ mig på Instagram

Emelie • 19 november 2020 20:30:26

Jessica är helt fantastisk! Efter min första coaching via telefon är jag så imponerad av allt hon kan och gav mig under en timmes tid! Hon satte fingret på känslor och annat i mitt inre som jag bär på och gav mig bra redskap för att utvecklas och komma ur låsningar i huvudet mm. Jag fick även väldigt intressanta läsningar om framtiden som ska bli spännande att följa upp! Jag rekommenderar Jessica enormt! Så fin, härlig och varm person! Stort tack!! 

moa • 29 november 2018 13:02:05

Jag ville hitta en blandning på ett medium och en coach som kunde hjälpa till med att både se in i framtiden och en låsning som jag har. Så jag googlade runt och hittade Jessica! Oj vad jag är glad att jag hittade henne! Så gullig och trevlig människa. som gjorde en jättebra läsning, kom med bra tips för låsningen samt en intressant läsning på framtiden. Jag kommer helt klart rekommendera Jessica till alla som vill går till en medium/"spåkvinna". Om du är intressera av att gå till Jessica så gör det! SÅÅ värt! 

Vi ses igen! 

Kristina Andersson • 25 augusti 2017 13:07:05

Jag har varit hos Jessica vid ett par tillfällen. Första gången hade jag väldigt ont i mitt högra ben så att jag inte kunde stödja på det , fick två bodyprocces behandlingar i höstas.och sedan dess har jag inte haft ont i benet alls . I torsdags den 17 augusti fick jag behandling igen för min onda häl och har haft ont i.den sedan dess. Kan verkligen rekommendera Jessica och bodyprocces 

Percy • 19 december 2016 08:57:18

Va på se ditt inre kursen. Hade innan kursen ett liv med många dåliga val som gjorde att jag såg ner på mig själv och gjorde allt för att inte lyckas och må bra i livet. Tog avstånd från människor i mitt liv som faktiskt tycker om mig för att jag skämdes över vad ja hade tillåtit mig att bli. Fick ett otroligt fint wakeup call under helgen där jag verkligen fick servera för mig själv vad jag har gjort mot mig och i och med det även utsatt andra för. Med otroligt fin vägledning av Jessica så är jag nu på rätt spår igen för att inte vara den personen som gör detta mot sig själv. Har nu tagit tag i mitt liv och fokuserar på det som är viktigt nämligen mig! Kan varmt rekommendera den här kursen för alla oavsett situation eller plats i livet!

Mona • 31 oktober 2016 22:32:35

Otroligt tacksam att fått träffa Jessica! Jag hade fastnat i ett levnadssätt som jag trodde va bäst för mig och insåg att jag levde ut efter andra. Jag har fått vägledning till ett inre bättre jag! Rekommenderar alla att träffa Jessica när de kört fast i livet o behöver vägledning.

monika • 26 oktober 2016 08:35:04

Med hjälp av Jessicas raka, realistiska och handfasta vägledning har jag fått livslusten tillbaka!Jag hade en lång period av sjukhusbesök bakom mig, där resultatet var en kropp proppad med antibiotika och på väg att även bli fylld med antidepressiva. Det kändes som om livet och världen runt omkring mig fortsatte precis som vanligt men att jag var inte en del av den. Jag hade blivit en passiv åskådare till mitt eget liv. I ren hopplöshet, utmattning och nedstämdhet blev jag rekommenderad att ta kontakt med Jessica. Och plötsligt vänder det! Hon ger konkreta verktyg till hur jag ska vända denna nedåtgående spiral samt hur jag ska förändra mitt förhållningssätt till mina val i livet och hur jag väljer att leva mitt liv. Tack vare Jessica valde jag att inte äta antidepressiva och att ta makten över mitt eget liv! Utan henne vågar jag inte ens tänka på hur det hade kunnat gå...så om du sitter med självmordstankar, ångest, nedstämdhet och känslor av hopplöshet tro inte att det är kört. Ta kontakt med Jessica! Lita på att den vägledning, och de rekommendationer hon ger dig, leder till förändring/förbättring! Det garanterar jag!

Elena • 22 september 2016 16:26:57

I "received" a harmonious and balanced soul by meeting Jessica. Thank you and I am grateful, Jessica, that made possible this great meditative journey. Thank you and I am grateful for the beautiful evolution.

Inger Edström • 29 augusti 2016 09:25:06

I helgen hade jag förmånen att få vara på kurs hos Jessica Norell. Kursen "Se ditt Inre och Älska det du ser" gav mig många nya insikter om mig själv och verktyg att använda. Kursen innehöll både skratt och tårar. Jag känner mig idag mycket lättare, befriad från tankar som förr gjorde mig tung. Jessica är en mycket bra kursledare, uppmärksam, ödmjuk och som inte lät mig "smita undan" med mina vanliga försvar och det gjorde det möjligt att släppa och få insikter. Är tacksam för helgen och de andra fina kursdeltagarna som jag träffade och deras stöd och bidrag. Flingan

Mia • 26 augusti 2016 09:32:32

Måste bara får skryta över min dotter Jessica Norell. Hon behandlade mig igår för min kraftfulla artros i höften i går kväll. Va knappt rörlig innan. Kunde knappt ta mig upp för trappan från hissen.

Efter behandlingen var jag mer rörlig. Så idag kan jag gå. Kunde gå upp från trappa från hissen vilket jag knappt kunde innan behandlingen. Så stolt och tacksam för dina kunskaper och har denna möjlighet.
Slutar aldrig förvånas av min Älskling Jessica Norell kunskaper och din förmåga du har.
Rekommenderar henne verkligen.
Älskar dig <3

T • 5 augusti 2016 14:42:28

Hej Jessica <3

När vi sågs på mässan i Solna sist, så sa du något till mig som jag verkligen önskade innerligt.
Jag hade haft en tuff tid med min dotter, vilket du såg utan att jag behövde berätta för dig, du sa även att hon skulle komma tillbaka.... det har hon gjort nu och mitt mammahjärta är helt igen.

Jag ville bara att du ska veta att du hade så rätt och jag är så glad att du finns i mitt liv <3

.

Ingmarie • 8 juni 2016 19:05:15

Tack fina Jessica. Var hos dig på ett nytt besök gällande vägledning och fick en nära kontakt med 2 av mina anhöriga. Ser fram emot vad som skall hända i framtiden. Vi träffades för 6 år sedan efter att mitt liv tagit en brutal vändning. Den informationen jag fick av dig då kändes lite skrämmande, men nu 6 år senare har alla bitar fallit på plats. Jag har idag ett lyckligt liv som till 100% stämmer med din information jag fick av dig när vi träffades för 6 år sedan. Stor kram // Ingmarie 

Marko • 6 juni 2016 11:54:29

Mina upplevelser av Jessica's kurser, workshops och behandlingar har varit underbara och är så otroligt tacksam för den hjälpen hon har givit mig. Innan jag träffade Jessica var jag som ett kompass som var sönder, men med hennes hjälp har jag äntligen fått verktygen jag behövde och som jag inte tidigare hade fått från någon annan. Jag rekommenderar starkt att besöka Jessica för hon ser vad just du behöver hjälp med och berättar hur du ska gå tillväga för att lösa det.

Massa kärlek till dig Jessica!

Jessica Menzinsky • 25 mars 2016 08:36:54

Hej Jessica!Det var många år sedan vi hade kontakt, rättare sagt nästan tio år sedan. Mycket har hänt i mitt liv, jag har varit på en lång resa och den har du varit delaktig i på många sätt. Kommer du ihåg när vi satt under ett stort träd i en park nära där din mamma Mia bor/bodde? Du hade haft andliga övningar och som avslutning skulle du förmedla några kloka ord till oss. Du sa till mig - Jessica, du kommer hjälpa människor att hitta hem. Du kommer hjälpa dessa barn att finna en ny mamma/pappa som ger dem kärlek och trygghet. 

Det kommer bli stort och annorlunda:-) Tack för dem orden Jessica! Dessa ord har varit som en brinnande stjärna genom många tuffa år av att våga gå MIN väg, där alla inte kunde förstå hur många avfarter jag tog. Men jag visste att jag var på väg mot ett viktigt mål. Jag hade min brinnande stjärna framför mig. Genom dessa åren har jag väglett människor mot sitt mod inom sig, att våga vara sann. Jag har nu läst teologi i sex år för det var dit stjärnan ledde mig:-) Idag är jag präst, hjälper människor att se sin egen styrka och att våga öppna upp sina hjärtan till Gud. Ett nytt hem för otrygga själar. Vi är alla guds barn denna källa som är vårt sanna hem. MITT I PRICK! 

Vägen har varit kantad av mycket jobb och mycket smärta, men så kan också en väg se ut. Vi behöver lära oss att vara modiga att både hålla ut och släppa taget, gäller att klokt se när man ska göra vilket. Men jag har haft min brinnande stjärna:-) Så tack Jessica för dina kloka ord för tio år sedan.

Elisabeth Lannge • 13 mars 2016 12:32:08

Tack snälla Jessica för din behandling, body process, av mitt ben som skadades när jag cyklade omkull för tre år sedan och sedan dess dagligen gett mig besvär som stundtals inte kan kallas ringa.

Jag har efter din behandling fått vara symtomfri i två veckor, om du visste så skönt det varit. Igår kände jag av smärtan igen men tack och lov bara som en västanfläkt mot vad det varit under så lång tid.

Idag känner jag inget alls och det är förunderligt märkligt. :D Märkligt var det överhuvud taget redan när jag stängde dörren efter mig efter behandlingen och det är lite svårt att förstå att det är på det viset, skeptiker som jag är trots allt. :D Att bli av med en värk på det viset och som man kontinuerligt haft under lång tid övergår mitt förstånd.

Kramar till dig Jessica!

Nicole • 26 december 2015 11:40:42 

 Hej När jag träffade Jessica för första gången var jag helt förvirrad och "vilse", det kändes som om jag inte visste vem jag är, vad jag vill och mådde fruktansvärt dåligt. Fick medial vägledning och sedan bestämde jag mig för att få access bars och clearings. Efter 3 access bars är jag en helt ny människa. Saker och ting har klarnat upp, idag är det mycket klarare för mig att förstå mig själv, att sluta tänka på allt annat än mig själv och min välbefinnande. Nu kan jag satsa på det jag har länge velat men visste liksom inte hur ta tag i det. Jag rekommenderar varmt Jessica och hennes access bars och coaching och hennes kurser 

Maja • 30 november 2015 14:53:07

Jag har fått medial vägledning av Jessica via mail som gav mig otroligt mycket! Det var under en tid i mitt liv då jag inte visste hur jag skulle göra med någonting, varken pojkvän, karriär eller boende. Vägledningen från Jessica blev som en nystart för mig och fick mig att våga följa mitt hjärta. Det ledde till att jag flyttade fick ny lägenhet, jobb och pojkvän (som jag idag är förlovad med!) inom loppet av några månader. Jag ångrar det aldrig! Jag har även varit hos Jessica på coachning och access bars som jag också starkt kan rekommendera! <3

    Sarah • 12 november 2014 01:56:22

Jag rekommenderar att gå "väglednings och läsa av det som förhindrar dig att nå där du behöver vara" När jag träffade Jessica visste jag inte vad jag förväntade och tyckte att det var intressant det hon höll på med. Jag ville veta rent av nyfikenhet vad hon får fram utav att läsa/vägleda och vad hennes källa säger om mig. 

Jag blev chockad och tillfredsställd när hon berättade för mig den informationen hon hade fått. Jag kunde inte tro att det var sant, för här är det en otroligt stark och snäll kvinna som berättar för mig, något bara jag vet. Hur visste hon det ? För det kan man inte veta om någon man har precis träffat! Det är något speciellt med Jessica och jag råder er att ta vara på allt i denna värld som kan hjälpa dig eller få dig att inse något du inte visste var sant! Du förlorar inget på det, en sak jag har lärt mig hos jessica är att inte begränsa sig.

 Jag säger till dig kära läsare att inte begränsa dig, du väljer själv vad du vill ta med dig eller lämna kvar men att aldrig prova, så kommer du aldrig att veta vad det har lett till! Om du blir rädd för något du inte förstår, hur ska du kunna utvecklas som en människa? Ge det en chans att besöka Jessica, för jag är säker på att du lär aldrig ångra dig utan vara tacksam att det finns människor som henne. Lycka till :)

Nakisa • 16 juni 2014 13:28:04

Efter en helgs kurs lämnades jag full av insikter, inspiration, svar på frågor som legat dolt under många års tid. Jessica kan på ett mycket effektivt angreppssätt bryta ned komplexa beteenden på en individuell och personlig nivå. Efter kursen kan jag inte längre kunna blunda för en sanning som jag vetat om i många många år. Utöver den känsla av hopp, inspiration, nytt ljus som jag speglade mig efter denna helg, har jag även fått med mig enkla men mycket effektiva verktyg för att verkligen genomföra den förändring som jag så länge velat. Jag är tacksam och otroligt glad för den möjlighet som nu ligger i mina händer att påverka min vardag och mitt sätt att njuta av varje dag bättre. Oavsett vart du befinner dig i livet, kommer ett möte med denna insiktsfulla och talangfulla kvinna göra ditt liv rikare.

Amanda • 20 januari 2014 17:03:41

Vill sända ett stort tack till Jessica för den fina upplevelsen då jag fick kontakt med mina avlidna föräldrar. Träffsäkert, seriöst och med stor värme som även kan få den mest inbitna skeptiker att släppa sina tvivel :-) Tack!

Melissa • 26 september 2013 10:26:48

Den lättnad jag känner är obeskrivlig. Och jag som har svårt för att le går runt och ler hela tiden. Känns som inte mycket egentligen spelar roll utan att man blir medveten om så mycket. Jag har fått de verktyg jag behöver och som jag ska jobba med för att känna mig ännu lättare. Känns som att jag har tagit av mig en jättetung ryggsäck. Tack Jessica!

Mimmy • 12 september 2013 21:13:39

Måste säga att Jessica och Bars är helt fantastiskt.

Jag har varit under en stor press med trakasserier. Det väckte massor med rädslor för mig, som att va själv till att skaffa larm med mera. Jag gick till Jessica och fick bars.

När jag gick hem var jag helt slut men såg så klart. Det har varit som en dimma för mig ett tag till och från innan. 

Min glädje och matlust kom tillbaka. och rädslan var inte kvar på samma sätt. Hoppade inte till för det minsta lilla som förut. Så snabbt det gick och få bort det värsta. Jag var så tömd av allt skit så jag kunde inte tänka helt tomt och tyst i huvudet.

Så sköönt.

Tack Jessica för allt och din kunskap du har. Du är så kraftfull och kärleksfull.

Mimmy

Monica Gustafsson • 18 augusti 2013 00:12:07

Jessica behandling igår 90 minuter som bara svischade iväg. Njutbar .... känns som jag har blivit mera av mig själv .. Livet blev ännu härligare efter behandlingen.Ett rejält energitillskott bl a. Upplever mera glädje. Bara det att få träffa Jessica räcker till en bra bit:..... och dessutom få behandling. Optimalt! Alla som träffat Jessica vet vad jag menar !

Tack universum som ha fört den damen i min väg! Hur kan det bli bättre än så här?
Hälsar
Monica Gustafsson

Kerstin • 3 april 2013 06:59:30

Hade haft svår ångest i någon dryg vecka när jag fick en Bodyprocess av Jessica. Har efter det känt ett stort lugn och sover gott om nätterna, något jag inte gjort på många år. De svåra tankarna försvann. Det har nu gått några veckor och känslan sitter fortfarande i .

Eva Öhrn • 6 mars 2013 21:53:30

Tack för igår. Kände mig så glad o lycklig efteråt. Reagerade fysiskt också, det var urindrivande :-) Inom loppet av en timme var jag 5 ggr på toan, och det var mängder som kom. Utrensning kanske?

Mycket av det som "öppnades upp" igår gör att jag redan nu känner en förändring.
Så TACK Jessica för Barsbehandlingen <3
Kram
Eva

Eva • 26 februari 2013 11:49:19

Ett stort TACK Jessica för en otroligt bra workshop nu i söndags! Har hänt så mycket positivt bara på dessa två dagar. Kram Eva

Martina • 15 februari 2013 16:08:35

Jag är gravid och fick en Bodyprocess behandling av Jessica. Under behandlingen fick jag känna bebisens rörelser för första gången. Efter den fick jag ännu mer kontakt med min kropp och bebisens rörelser har fortsatt lika tydligt. Kan verkligen rekommendera denna behandling!

Hassan • 11 februari 2013 16:00:09

Det bästa helt enkelt :)

Tessan • 11 februari 2013 11:32:43

Jag ville bara skicka ett stort tack...

Jag kan inte riktigt förklara vad som som hänt, mer än

att det är ngt väldigt bra för mig :-)

Det är bara 2 dagar sen vi träffades och jag fick min första access bars.
Redan igår kände jag en stor skillnad i mitt tankesätt ang speciellt min gamla relation och idag är det ännu tydligare...
Ville bara säga Tack och att jag ät så glad att jag träffat dig.
Var rädd om dig
Kram Therése

Susanne • 10 februari 2013 19:51:48

Jag har diagnos Kronisk trötthetssyndrom/Mittokondriell sjukdom.

Har nu fått 7 bodyprocess behandlingar hos Jessica och jag har fått mer energi, ändrat mitt tanke mönster till det positiva och sover bättre. Helt fantastiskt! Tack Jessica :)

Maria • 7 februari 2013 20:30:26

Gick hos Jessica på healing efter att jag fått veta att jag hade allvarliga cellförändringar på min livmoder. Läkarna bokade in mig på den första operationstiden som fanns ledig. Jag hann ändå gå till Jessica fem gånger innan det var dags för operationen. Efter operation fortsatte jag att gå på healing hos Jessica 1-2 ggr / vecka. När jag åkte tillbaka på kontroll höll min doktor på att svimma. Hon kollade i alla journaler och frågade efter mitt personnummer flera gånger. Jag frågade varför hon var så förvirrad. Svaret jag fick var:

- Alltså jag kan inte förstå. Vi gjorde en ganska stor operation men jag kan inte se någonstans på dig att det finns några ärr. Det finns inte ett spår av varken cellförändringar eller operation. Jag har aldrig sett något liknande förut!
TACK Jessica. Din healing gjorde verkligen underverk! Idag är jag helt fri från cellförändringar!

Catta • 7 februari 2013 20:25:22

Jag brukar väga mig innan jag går på en behandling hos Jessica. Jag har fått kroppsprocesser och Access Bars behandlingar. Efter varje process eller behandling så väger jag mig igen och varje gång har jag gått ned minst 1,5 kg. Trots att jag ätit och druckit vatten efteråt. Jag går alltså ner i vikt av att gå till Jessica. Och det enda jag gör är att jag ligger på bänken och slappnar av. Helt fantastiskt!

Sara • 7 februari 2013 20:22:25

Det är fantastiskt att få komma till Jessica och få kroppsprocesser och bars behandlingar. Jag känner mig alltid som en helt ny person när jag kommer därifrån. Har en hel del eksem och det läker alltid ut efter en behandling. Jag känner mig alltid full av energi och kreativiteten flödar. Jag skapar alltid som bäst efter en session. Jag kommer alltid till nya insikter och släpper på en hel massa begränsningar. Bars och kroppsprocesser gör att jag känner mig mer levande och lätt som en fjäder i hela kroppen.

Linnea • 6 februari 2013 20:58:29

Jag gjorde en vägledning hos Jessica och hon gjorde även clearings på mig under sessionen. Det var så otroligt hur snabbt det gick till att krafterna började värka. Redan efter 1 dag så hade processen satt igång. Jag skulle vilja dela med mig av det meddelande jag skickade till Jessica, lite skärrad över allt som höll på att hända med mig:

"Hej Jessica,
Ville bara tacka för igår och se lite feedback till dig, för jag tror att du verkligen satt igång en process hos mig
Idag så fick jag en kram av min Marknadschef, helt oväntat och spontant. Då hon sa att hon saknat mig ( ehh va? haha) och det var länge sen bara hon och jag hade ett prat. Hur blir det bättre än såhär?
Idag på jobbet lyckades jag se över den tjej som är mest jobbig i vårt team och lixom sätta henne på plats. Jag använde mig av ditt råd , att skydda sig som ett plexiglas. Och det funka! Dagen avslutades med att jag fick ett sms av den tjejen som sa : Jag måste verkligen jobba på att bli snäll....haha. Hur blir det bättre än såhär?
Jag fick ett sms igår kväll av en kille som jag messat lite med, men inte riktigt trot att han vart intresserad. Han heter Erik och gissa vart han bor....I bandhagen hahah, det är helt sjukt! Hur blir det bättre än så här?
OCH sist men inte minst. Fick ett sms av mamma nu ikväll att hon hittat mitt födelsedagskort jag glömt hos henne,med 50 Euro i . Hur blir det bättre än såhär?
Jag måste säga att jag är chockad och har svårt att ta in allt efter denna dag. Men om det här ska fortsätta så säger jag bara: Bring it on! haha",
Jag tror som sagt att du satt igång mycket hos mig med dina universiella krafter. Jag måste nog sluta förneka att jag är väldig andlig och framförallt mottaglig,

Tack igen <3 "

Johanna • 22 januari 2013 20:44:19

Hej hej, fick prova på acess bars för första gången i mitt liv förra veckan med Jessica. Hon gjorde clearings verbalt på mig på vissa områden och dagen efter började det hända fantastiska saker och det bara fortsätter =) Jag hade så mycket som blockerade mig för att klara av de mål jag ville uppnå och var fast i negativa föreställningar om mig själv och även andra. 

Det första som hände var att jag klarade att möta mina rädslor i ett möte med personer där jag känt mig kränkt och ouppskattad och gick ifrån mötet med fullt självförtroende och fick istället mycket beröm och uppskattning av dessa personer.

 Man kan inte förändra andra människor men efter Jessicas behandling kunde jag påverka hur jag ville att dom skulle bemöta mig och det kändes så himla bra, över förväntan! Efter det gick det bara undan, jag har bara agerat mot mina mål nu och det finns inte längre hinder utan bara möjligheter! Det löste sig i min relation, med bostad, redan blivit kallad på en intervju till staden jag ska flytta till, fick en sådan energi boost att allt jag behövde ordna upp som jag inte tagit itu med har löst sig en efter en nu. Hur blir det bättre än såhär och vad mer är möjligt som Jessica brukar säga! ;) Ser fram emot min nästa behandling, tusen tack bästa Jessica för att du finns i mitt liv. <3


Monisha Berggren • 11 januari 2013 09:26:21

Tack tack tack Jessica för din massage och Bodyrocess! 

Jag blev väldigt förvånad när jag kunde böja mig och resa mig upp utan problem! ryggen känns jättebra! kände mig också betydligt lugnare i kroppen när jag åkte hem, det var stor skillnad! Tack så väldigt mycket du har definitivt magic hands! kram

Eva gellermark • 19 december 2012 23:18:38

Hej alla !! Vill dela med mig något så starkt som att få ett uppvaknande ... Ett medvetande som jag haft sedan ett barn från en fantastisk pappa som var så positiv .. Men som livet tryckt bort .. Att se det positiva i tillvaron med alla krav som krävs ... Jessica du har tryckt på rätt knapp att ge mig ett mantra " allt i livet kommer till mig med lätthet glädje och härlighet som jag upprepar med levande ljus varje kväll och morgon OCH det händer saker

Hjärnans kapacitet vill ha positiva kommandon för att bli lycklig och jag kommer alltid att mantra mig !!! Tack är på väg kram

Josefine Edri • 2 november 2012 08:17:14

Grymt bra, spännande och effektiv workshop "få allt du vill ha" med Jessica Norell! Har använt mig av de verktygen som vi fick lära oss under dagen o det har verkligen gett resultat i mitt liv, underbart :D Jessica är mycket inspirerande!

Mahmoud Saidi • 14 oktober 2012 22:00:15

Jag var på Workshop med Jessica Norell lördagen den 06 oktober 2012 men jag bestämde mig att skriva just idag för att jag tog tid på mig att träna och testa det som vi har varit med på Workshopen .

Jag vill bara säga att Jessica Norell är en underbar och professionell coach .
Jag fick resultat omedelbart tack vare hennes goda tips och råd .
Tack Jessica för en inspirerande kväll

Natalie Edri Jousef • 8 oktober 2012 18:31:05

Tack Jessica för en fantastisk och inspirerande eftermiddag i Lördags!! "Få allt du önskar" var verkligen en givande workshop som bland annat gav en hel del verktyg som jag definitivt kommer att ha användning av!!

Monica Gustafsson • 6 oktober 2012 22:42:21

Workshop med Jessica Norell Få va du vill ha, Återigen har vi alla fått ovärderliga verktyg att jobba med i vår vardag, jag vet att de fungerar. Gäller att praktisera själv. Jessica har lovar återträff, det är viktigt att befästa förvärvad kunskap!! Det är alltid glädjefulla allvarsamma stunder med Jessica kryddade med skratt och möten med nya spännande människor.Väl mött snart igen!!!

Celina • 6 oktober 2012 21:18:25

Jag har gått flera kurser för Jessica de senare åren (mediumskap, healing, tarot, cirkelträffar, m.fl) och ord finns inte tillräckligt för att beskriva hur mycket hon har hjälpt mig genom en av de svåraste perioderna i mitt liv. Jag har henne så otroligt mycket att tacka för och jag kommer alltid att bära med mig allt jag har lärt mig av henne. Det finns många bluffmakare där ute men Jessica är definitivt inte en av dom. Jag rekommenderar henne till 120%! Massa kärlek!

Monica Gustafsson • 30 september 2012 21:48:52

En helt sagolik behandling hos Jessica i fredags, känner total tillit till henne, hon har en knivskarp
intuition och händer som förmedlar all kraft och kärlek som finns i universum till mig. Behöver inte orda så mycket till henne om vad som behöver balansera upp, hon vet.
Endast det bästa är alltid gott nog för mig när jag investerar tid för behandling ! Vilken lycka att jag hittat Jessica i livets villervalla! Tacksam... tacksam... 

Topher • 23 augusti 2012 15:00:56

Jag deltog nyligen i Jessicas mediumkurs och det var ett par fantastiska dagar. Det bidrog stort till utvecklingen att använda sinnena och kontakten som ibland glöms bort. Vilken upplevelse! 

Sara • 22 augusti 2012 17:55:06

Hade en helt fantastisk upplevelse hos Jessica då jag fick kontakt med min mamma som varit död i två år. Jag var ganska skeptisk innan och hade inga förväntningar, men genom Jessica fick jag bevis på att min mamma verkligen finns med mig i livet, trots att jag inte kan se henne... Helt otroligt! Jag mår så oerhört mycket bättre nu och kan varmt rekommendera andra att våga gå samma väg som jag tillslut vågade välja. Stort tack Jessica!!!"

T.B • 21 augusti 2012 20:21:05

Jag rekommenderar varmt Er alla intresserade att våga delta på denna medium kurs!Kursen är intensiv och gav så mycket mer än vad mina tankar kunde ana i början. Vi fick lära oss djupare om chakran, att fylla på, stänga av chakran vid behov och att kanalisera med andevärlden. Fantastiska moment uppstod!

Vi besökte "Änglarnas Ö", såg in i vårt inre och det gav mig en mycket kraftig känsla. Det var på just denna resa som jag fick min första kontakt med min ängel och fick en överraskning där mina egna släktingar från andevärlden trädde fram, de var så många och så mycket kärlek!

Efteråt fick vi även lära oss att sitta två och två och förmedla varandras anhörigas budskap som kom för att säga något viktigt eller bara hälsa på.

Min personliga erfarenhet och minne av kanalisering var tillsammans med en av deltagarna på kursen. Jag fick kontakt med deltagarens närmaste anhörig. Denna stiliga ande kom fram i en elegant form, sakta fördes hans gestalt mot mig inom mitt inre seende. Med vackra symboler gav han mig sitt budskap att framföra till deltagaren, och en överväldigande våg av känslor fick mig att fälla tårar efter tårar. När jag tog emot andens kärlek till deltagaren att förmedla så fann jag mig plötsligt i djup känsla av att ens älskade äntligen kom åter efter många års saknad. Känslan intensifieras och det blev nästan omöjlig att förmedla vid ett tillfälle utan att inte gråta. Det var inte heller min personliga känsla då jag saknade anknytning till anden under andens mänskliga existens men vid kanalisering upplevde jag en känslomässig koppling, likt en länk från andens känslor ut till min fysiska kropp. En enorm och stark upplevelse som jag kommer att minnas länge här framöver.

Mycket speciell och utvecklande kurs!

Den bristfälliga föreställning som jag i början av kursen hade om att jag saknade den förmåga som krävdes för kursen och till att gå ut med underbara minnen och ett resultat som har bekräftat att min förmåga existerar säger säg självt.

Tack till mina nära & kära på andra sidan, till kursdeltagare & deras anhöriga för medverkan och till den underbara kursledaren Jessica Norell.

Stort tack till mina ärkeänglar och såklart även till mina teammates.

GO TEAMMATES!!!

TACK!/T.B

Deltagare från mediumkursen den 17-19 augusti 2012