ACCESS BARS


 Access bars är det något man äter?

Access Bars är en behandlingsform som jag personligen fått otroliga resultat från och under mina 12 år som jag har faciliterat denna behandling har jag sett hur barn, tonåringar och vuxna har fått fantastiska förändringar i sina liv. 

 Access bars påverkar hjärnans nervsystem genom att föra samman samarbetet mellan det parasympatiska och sympatiska systemet. När dessa två samarbetar fungerar vi i harmoni för att kunna ta beslut, våga något nytt, kommunicera vår sanning och mycket mer. Du kan se hur en behandlingssession påverkar hjärnan i videoklippet nedan.

Hur går det till?

Du kommer få ligga ner vilandes på min behandlingsbänk och du ligger med alla kläderna på med en filt över dig om så önskas. Jag kommer att trycka på 32 olika punkter på ditt huvud som representerar olika områden i ditt liv där de programmeringar som begränsar dig idag kommer omprogrammeras.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Vilka resultat du får av en behandling är individuellt. Det jag mest har uppmärksammat under alla år är att  rädslan skiftar till känslan av tillit och förtroende. De omedvetna begränsningar och motstånd som finns  kommer fram med klarhet och förändrar din inställning till det som tidigare har begränsat dig. Mina föreställningar som styrde och begränsade mig blev väldigt tydliga efter bara en behandling. Jag själv väljer att få bars idag om jag känner mig låst, instängd eller inte kommer åt min medvetenhet utan känner mig fast i rädsla, analys och kontroll. Behandlingen har blivit ett komplement när jag fastnar i mitt kognitiva tänk istället för att fungera utifrån medvetenhet- d.v.s. se det utifrån det stora perspektivet.

Hur känns det efter behandlingen?

Ofta berättar mina klienter att alla tankar i huvudet som bara snurrade runt och skapade oreda omedelbart försvann. De beskrev även känslan av lätthet men framförallt försvann all ängslan och oro som de burit på. 

Hur många behandlingar behöver jag ta för att bli av med mina motstånd, rädslor och begränsningar?

Vi har nio lager och det finns en hel del omedvetna begränsningar, motstånd och rädslor inom oss. och jag kan se vilka specifika du kan behöva behandla i en individuell session. Därför rekommenderar jag  att du kombinerar en individuell session med en Access Bars behandling ifall du har något specifikt som ligger där och stör dig. Man har sett att efter 20 stycken bars så har ditt livsperspektiv förändrats totalt och till din fördel. Jag erbjuder paket med minimum tre sessioner och för att veta hur många du kan behöva kommer vi tillsammans överens om. Vissa kan behöva ett paket andra känner när kroppen ber om en ny behandling och bokar därefter. 


Betala per tillfälle 

90 min  

65 min  


1500 kr

1000 kr

Paket minimum 3 timmar kan köpas till rabatterat pris 

3 tim kan delas upp som två 90 minuter eller tre 60 minuter.

Paketet gäller i 3 månader.

2700 kr

FÖR ATT KONTAKTA MIG

KLICKA HÄR <--