Transformations-Formulan

Är du redo för en transformation i kärlek, karriär och livet och låta mitt sjätte sinne ge dig en inblick i vad som väntar i framtiden? 

 Jessica Norell's formula 

Upptäck snabba förändringar med min unika metod – en fusion av omprogrammering av gamla beteendemönster och min förmåga att se in i framtiden med mitt sjätte sinne.

Resultatet
Genom att använda denna kombination och de verktyg du får förändrar du inte bara ditt nuvarande beteende, utan du får en djupare förståelse för hur din framtid kan gestalta sig tack vare dina positiva förändringar.

Upplever du följande?

- Du återupprepar dina mönster trots att du är medveten om dem?

- Du vill komma framåt och skapa något hållbart men saknar motivation?

- Du vill inte "göra arbetet" utan hoppas på att metoder ska lösa allt åt dig?

- Du kan inte se en glädjande framtid?

Med formulan så...

• Får du omedelbara resultat och verktyg som hjälper livet ut för att skapa nya sunda mönster.


Du blir av med motstånd, rädslor och begränsningar som hindrar dig att komma framåt.


• Du blir motiverad att "göra arbetet". 


• Du får veta hur framtiden kommer att se ut om du gör de förändringar som krävs och se lyckan du själv kan skapa.


Vad ingår?

Om ett paket behövs, skräddarsyr vi ett strategiskt upplägg tillsammans under vårt första samtal. Det är viktigt att poängtera att för att uppnå önskad förändring krävs det inte nödvändigtvis ett paket för alla.  

- 1 individuell session via videosamtal 60 min

- Handlingsplan

- Övningar att göra

- Återkoppling via mail efter en vecka 

Kundreferenser

In och se min kundfeedback på Instagram

Ditt "varför" till att du ska boka en session!

- Bli din egen mästare över ditt välmående genom att ha tillgång till verktyg som förändrar ditt känslotillstånd direkt.

- På grund av att du upplever omedelbara resultat när du fått både clearings som omprogrammerar dina föreställningar och använder verktygen sparar du tid till att vara i harmoni istället för att ägna dig åt      ditt emotionella och mentala tillstånd.

- När du är i ett välmående och blivit mer lätt, blir du också en magnet för det vi  kallar för "moneyflow", vilket kan bidra till att din ekonomiska situation får ett upplyft.

- Du kommer leva i din sanning och du öppnar upp för att allt i ditt liv ska komma med mer lätthet, glädje och härlighet.

- Du kommer tilldelas verktyg som garanterar framgång, och jag, som din personliga coach, kommer säkerställa att du får möjlighet att ta ytterligare steg när du känner dig redo, för att undvika att stagnera på samma plats för länge. På detta sätt fortsätter du att utvecklas.