Intuitive Matchmaker är för dig som söker mer djup än yta. Du som har intresse för självutveckling och vill komplettera det med din kommande partner, för att ge relationen de bästa förutsättningarna att förändra anknytningsmönster, försvars- och överlevnadsmekanismer liksom rädslor m.m. För dig som tror på mer än förälskelsen, för dig som är engagerad och har självinsikt med självdistans.

Den här plattformen är för alla som är öppna för självutveckling och har ett intresse för ökad medvetenhet och till att stärka relationen med sig själv. Det enda kravet är att du vill göra arbetet som krävs för att få en långvarig, sund och kärleksfull relation. Det kommer finnas olika kategorier där ni som har intresse för det andliga, dans, meditation, träning och mycket mera kan mötas.

För att du som medlem ska vara trygg godkänner jag alla ansökningar personligen.

Om din ansökan passar konceptet kommer du att bokas in på en 30 minuters session via videosamtal. Under den sessionen kommer vi titta på vilka hinder och mönster du har, för att du inte ska återskapa gamla mönster i din dejtingprocess. Inser du att du kan behöva några justeringar kommer vi att upprätta en hanteringsplan under tiden du är medlem där vi arbetar med dom hindren som kan sätta krokben för dig. Anser jag att du inte är en match med konceptet i nuläge, kommer du få chansen att boka dig för sessioner hos mig för att komma närmare dig själv för att därefter kunna gå med. Denna sida ska ge dig som medlem tryggheten att den som vill matcha med dig är redo och är där av rätt anledning.

Ansök här