Att välja ut din match innebär inte att det är den "perfekta mannen eller kvinnan" utan partnern som matchar dina svagheter och styrkor. Partnern som du kan gå in i en kärleksrelation med utan att förlora dig själv.  

"The chosen One" går ut på att jag med min mediala förmåga ser hur förutsättningarna och framtiden ser ut mellan två personer. Era energier ger information om vad ni har med er i bagaget och vilka mönster ni har. Utifrån det kan jag analysera fram vad ni kommer stöta på för utmaningar med varandra och se intuitivt hur ni kommer hantera varandra och vad ni kommer att välja, eller vilka alternativ som ni har.  Utifrån detta kan jag matcha dig med den som du har bäst förutsättningar med och bespara dig onödig tid. Normalt tar det cirka tre månader tills man stöter på de där bagaget hos varandra. Jag väljer ut din partner personligen. 

Alla som deltar i the chosen One paketet kommer genomgå fem individuella sessioner där vi jobbar med dina mönster och blockeringar så att du ska bli redo för en matchning. Där efter kommer ni som par ha 


Därför erbjuder jag ett helhetspaket som ska innefatta alla moment för att ni ska få en långsiktig relation.