PODCAST´S

       Podcast med Ellie Edmont 
                       "Peppministeriet" 
       Med Ellie har jag två olika poddavsnitt.

Attraktionslagen Delux 
I detta första avsnitt är temat  attraktionslagen och du får bland annat veta hur vi hittar Universums frekvens och vad vi kan göra för att lära våra barn att använda attraktionslagen.
 

Attraktionslagen i relationer och med pengar 

Jessica Norell (också kallad Universum Kvinnan) tillbaka för att prata om relationer, pengar och hur vi får mer flow i våra liv. Dessutom svarar hon på lyssnarfrågor som kommit in sedan hon var på besök senast. Så om du vill fylla din sommar med inspiration för hur du använder attraktionslagen i ditt liv- in och lyssna!

 Momo´s Pod, där han intervjuar mig om hur energi fungerar, psykometri ( läsa av föremål), där han även testar mig i en sådan övning. Vi pratar om attraktionslagen och energitjuvar, finns dom verkligen? 


Ängeln som räddade mitt Liv  

Klicka här för att lyssna <- 

Kvinnan som räddade mitt liv. Nu ska ni få höra en speciell historia om en mycket viktig person i mitt liv och vad som hände den dagen när jag inte längre ville leva. Det var den dagen då Jessica kom in i mitt liv och resten är en kraftfull historia om hur kärlek och vänskap kan förändra allt och bryta ner mörker och destruktiva murar. Enjoy! 

Holistiskt podden med Nathalie
I det här avsnittet gästas vi utav Jessica Norell som har en väldigt stark medial sida och gåvan att kunna se framtiden, så himla spännande hon jobbar också med access consciousness och coaching.

I det här avsnittet så pratar vi såklart om det mediala, och då inte bara om att kunna få andekontakt utan hur det mediala är så mycket större och också sammankopplat med din intuition, din vägledning och kontakten med något större än dig själv. 

Vi kommer också in på inre välmående, hur man känner glädje, lycka, hur man manifesterar och tre saker som gör att vi ibland fastnar i tunga energier och ett negativt mående.
Det här är nog det avsnitt som har varit mest lärorikt och utvecklande för min del och jag fick med mig så många aha-moments och insikter så jag ser fram emot att få höra vad som landar i dig!