PODCAST´S

I Mexico fick jag äran att gästa Dale Playa Rocky, vi pratar bland annat om skillnaden på en relation som är driven av kemi och passion och när man träffar någon som man har en spirituell band med. Vi pratar om hur du tar dig genom livet med din inre kompass.

Jag fick äran att delta i Max hug podcast, där jag besökte honom i Tallin och delar med mig verktyg som passar bra när man vill skapa relationer och är i en relation.

Emotionellt Dysfunktionell

Klicka här för att lyssna


Mona bjuder in Jessica Norell som är par och dejting coach samt intuitivematchmaker. Ja du hörde rätt en intuitive matchmaker och det är för dig som söker mer djup än yta. En helt ny plattformar för alla som är öppna för självutveckling men även till att stärka en nuvarande relation. Vad händer med vår hjärna när vi blir förälskade? Är det en kemisk reaktion? Och hur kan vi skilja på kärlek och förälskelse? 

Singellivspodden

Vi har en efterlängtad intervju i dagens avsnitt. Jessica Norell gästar oss och berättar mer om sin IntuitiveMatchmaker sida och sina erfarenheter av klienter och den miljön vi singlar vistas i.

 

Vi pratar om det mediala delen av singel och par liv. Intressant diskussion i ett område som jag och Annelie inte är så bevandrad i men som mycket påverkas av i vårt vardagliga liv.  
Singel Podden

Klicka för att lyssna

Jessica Norell är en medial coach som använder sin mediala förmåga i sitt coachingarbete med sina klienter.


Hon har nu lanserat en matchmaking sida samt dejtingsida www.intuitivematchmaker.com. Där kan man med hennes hjälp via coaching och utveckling hitta den rätte/rätta och sen fortsätta arbetet som par för att verkligen ge en relation en chans.


I samtalet gör även Jessica en clearing på både Sanna och Emelie som väcker otroligt mycket tankar hos oss båda. Ett mycket tankeväckande avsnitt.

Bli medlem i Singelpodden så kan du lyssna på deras patreon avsnitt med mig exklusivt för deras medlemmar.

Klicka här för att ta del av en snutt av podcastavsnittet.

Podcast med Ellie Edmont  
          "Peppministeriet" 

Attraktionslagen Delux 
I detta första avsnitt är temat  attraktionslagen och du får bland annat veta hur vi hittar Universums frekvens och vad vi kan göra för att lära våra barn att använda attraktionslagen.

Attraktionslagen i relationer och med pengar 

Klicka här för att lyssna <--

Jessica Norell (också kallad Universum Kvinnan) tillbaka för att prata om relationer, pengar och hur vi får mer flow i våra liv. Dessutom svarar hon på lyssnarfrågor som kommit in sedan hon var på besök senast. Så om du vill fylla din sommar med inspiration för hur du använder attraktionslagen i ditt liv- in och lyssna!

 Momo´s Pod, där han intervjuar mig om hur energi fungerar, psykometri ( läsa av föremål), där han även testar mig i en sådan övning. Vi pratar om attraktionslagen och energitjuvar, finns dom verkligen? 


Ängeln som räddade mitt Liv  

Klicka här för att lyssna <- 

Kvinnan som räddade mitt liv. Nu ska ni få höra en speciell historia om en mycket viktig person i mitt liv och vad som hände den dagen när jag inte längre ville leva. Det var den dagen då Jessica kom in i mitt liv och resten är en kraftfull historia om hur kärlek och vänskap kan förändra allt och bryta ner mörker och destruktiva murar. Enjoy! 

Holistiskt podden med Nathalie
I det här avsnittet gästas vi utav Jessica Norell som har en väldigt stark medial sida och gåvan att kunna se framtiden, så himla spännande hon jobbar också med access consciousness och coaching.

I det här avsnittet så pratar vi såklart om det mediala, och då inte bara om att kunna få andekontakt utan hur det mediala är så mycket större och också sammankopplat med din intuition, din vägledning och kontakten med något större än dig själv. 

Vi kommer också in på inre välmående, hur man känner glädje, lycka, hur man manifesterar och tre saker som gör att vi ibland fastnar i tunga energier och ett negativt mående.
Det här är nog det avsnitt som har varit mest lärorikt och utvecklande för min del och jag fick med mig så många aha-moments och insikter så jag ser fram emot att få höra vad som landar i dig!